Kert
Kert  »  Hírek & újdonságok  »  Gardena kerttervező program

Gardena kerttervező program

Promóció
A kertészkedés, mint hobbi az elmúlt években robbanásszerűen megnövekedett és úgy tűnik, ez a trend nem változik a közeljövőben sem. Az új és átalakított Gardena öntözőrendszer tervező program segítségével még könnyebb a háztulajdonosoknak megtervezni és berendezni kertjüket.
A My Garden program a kert megtervezése után lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy könnyedén megtervezzék süllyesztett automata öntözőrendszerüket a Gardena Sprinkler System elemeiből. A cég, amely mindig az újításokra törekszik, már évekkel ezelőtt létrehozott egy öntözőrendszer tervező programot. Ez az alkalmazás, most teljesen megújult, új dizájnt kapott és számos új funkcióval bővült ki, melyek még nagyobb élményt nyújtanak a felhasználóknak.

Gardena My Garden online öntözőrendszer- és kerttervező program

A My Garden alkalmazás általános tervezőprogramként használható, ahol a felhasználó saját kertjének építészévé válhat és megrajzolhatja álmai kertjét. Egyszerűen csak meg kell adni a kert alapadatait, majd elhelyezni rajta a házat, a garázst, a kerti ösvényeket, a virágokat. A tervezés végeztével a program összeállít egy bevásárló listát, amely tartalmazza azokat a termékeket, amelyek a cég ajánl a speciális igényeknek megfelelően.

A folyamathoz az egyetlen szükséges dolog, hogy a felhasználó megrajzolja saját kertjét, a Gardena szórófejeket a program pedig már automatikusan elhelyezi. Ez azért nagyon praktikus, mert a legnehezebb részét a tervezésnek leveszi a kerttulajdonosok válláról, így csak kertünk kreatív részét kell megálmodni.

Gardena kerti tömlőtartó

Európában 70 millió kerttulajdonos igazgatja naponta online kertjét. A fejlesztők remélik, hogy a My Garden egy kicsit megkönnyíti a kert szerelmeseinek dolgát. Ez egy ingyenes alkalmazás, amely május végétől szabadon elérhető a Gardena weboldalán.

További információ: GARDENA

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Új GARDENA automatikus vízelosztó
Víz nélkül semmi nem nő a kertben. Ezért hosszabb szárazság után öntözni kell. Egyre több kertben automatikusan oldják meg az öntözést.
GARDENA vízmennyiség mérő
GARDENA vízmennyiség mérőt a vízfogyasztás ellenőrzéséhez, optimális locsoláshoz fejlesztették ki, ami lehetővé teszi a locsoláshoz szükséges víz pontos adagolását.
Egy kerttervezés története
Egy szép kert a ház méltó folytatása. Az ideális otthon megteremtése érdekében a kerttervező arra törekszik, hogy a tulajdonos igényeihez igazodjon.