Kert
Skagerak kerti bútor
Júniustól a dán Skagerak termékei is elérhetők a Villa Bagatelle Home Decoration Shopban. A Skagerak kollekció kerti bútor és kiegészítők tárháza.  »
Az egzotikus fafajtának számító teakből számos kerti bútor és kiegészítő készül. Megfelelő ápolással hosszú évekig használhatjuk őket. »
A Roda legújabb bútorkollekciójában ötvöződnek a kültéri és beltéri stílusjegyek. A Fence darabok tervezője Rodolfo Dordoni. »
A csokrosinda, más néven zöldike igazi túlélő, a mostoha körülményeket is jól bírja. Kezdő hobbikertészek számára kimondottan jó választás. »
A kehelyvirág különleges dísze lehet a lakásnak anélkül, hogy extra gondozást igényelne. Ehhez csupán néhány dologra kell odafigyelnünk. »
Az egyik leglátványosabb szobanövény a népes bromélia család legismertebb fajtája a trópusi színekben pompázó, zöld szakállbromélia. »
A város közepén, egy tenyérnyi erkélyen is lehet virágoskertünk. A furcsa formájú Greenbo cserepek stabilan, biztonságosan kapaszkodnak a korlátba. »
A Patrick Morris által tervezett Sky Planter kerámia kaspó már elérhető hazánkban. A Boskke új, természetközeli fejlesztése több díjat bezsebelt már. »
Sok ember példát vehetne a szárnyas mézgyártókról, hiszen a méhfű a rendkívül finom illata mellett számos gyógyító tulajdonsággal is rendelkezik. »
A számos ásványi anyagot tartalmazó kankalin sokféle alkalmazhatósága miatt felmerül a kérdés, vajon a konyhakertbe vagy a dísznövények közé ültessük. »
Az ibolya a kirepedezett bőr gyógyítására kiválóan alkalmas, gazdag A és C vitaminokban és bizonyos antioxidánsokat is tartalmaz. »
Amíg tart a jó idő, semmi okunk rá, hogy naplemente előtt bemenjünk a kertből. Sem a hűvös esték, sem pedig a sötétség nem elég indok erre. »
A lakásbelsőre többet költünk, mint a kertre vagy teraszra, pedig ezt folyton látjuk az ablakból. Ha ügyesek vagyunk, a kert a szoba folytatása lehet. »
A kültéri bútorokat gyártó német cég, a Dedon még mindig képes tovább gördíteni a minimál stílus szálait. Új kollekcióját neves designerek tervezték. »
A korábban csak vágott virágként népszerű flamingóvirág szobanövényként is csodaszép. Érdemes rá figyelmet és időt áldozni. »
A nyár első hónapja rengeteg meglepetést tartogat a kerttulajdonosok számára, de a szüretelni valókon kívül feladat is akad bőven a kertben. »
A Biplantol termékei olyan biológiai, növényi készítmények, melyek segítik a termőtalaj
tápanyagellátását. »
A kerekrepkény elképesztő sokoldalúsága nem csak a gyógyászatban mutatkozik meg, hanem a kulináris felhasználása során is. »
A hortenzia hatalmas labdaszerű virágaival igazán szép látványt nyújt és némi figyelemmel, törődéssel lakásunk, teraszunk dísze lehet. »
A Szigetközben a kankalin ma is péterke, szentpéter kulcsa, kulcsvirág, mennyország kulcsa vagy aranykulcsocska néven ismeretes. »
Az almáktól roskadozó, metszést alig igénylő füzérfák jellemzője, hogy a talajmunka, a permetezés, a termésritkítás hatékonyan, gyorsan elvégezhető. »