Lakberendezés
DEKORÁCIÓ
A lakberendezésben sok esetben előnyt élveznek a neutrális árnyalatok, pedig egy-egy élénk színű bútordarab vagy falrész sokat dobhat az enteriőrön. Íme néhány bátorító példa! »
TAPÉTA
A tapéta minden szempontból reneszánszát éli, igazi örökzöld. Egyes tapéta minták soha nem mennek ki a divatból, mások pedig most törnek élre. »
BÚTOR
Az anyagmegmaradás törvénye a raklap bútorok esetén hatványozottan érvényesül: a raklap nem vész el csak átalakul – szinte bármilyen bútorrá. »
LAKBERENDEZÉSI HÍREK
Megérkezett a jó idő, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük. »
DEKORÁCIÓ
A falmatricák, dekor tapéták nagyon divatosak, de mit tehet az, aki ennél is különlegesebbre, egyedibbre vágyik? Ötletek divatdiktálóknak. »
BÚTOR
Ismerős a recycling kifejezés? Öt, könnyen megvalósítható ötletet mutatunk, milyen megoldások születhetnek a bútorok újrahasznosításából. »
LAKÁSTEXTIL
A ZENIT HOME bemutatótermében 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg függönyök, tapéták, kárpitok és szőnyegek. »
HÁZTARTÁS
Nyakunkon a karácsonyi nagytakarítás, de arra gondoltunk-e, hogy a különféle tisztítószerek helyett vagy mellettük a hatékony citromot vessük be? »
STÍLUS
Természetes anyagok, visszafogott színek, meghittség jellemzi a country stílusú hálószobát. Érdemes ellesni néhány ötletet a legjobbakból. »
KONYHA
Konyhánk berendezése előtt nemcsak a használható felületek méretével legyünk tisztában, hanem azzal is, milyen alakban helyezhetjük el a bútorokat. »
DEKORÁCIÓ
A piros igazi figyelemfelkeltő, telt, meleg szín, mellyel a legunalmasabb lakás is gyorsan újrafazonírozható. Néhány trükk piros színnel. »
HELYISÉGRŐL HELYISÉGRE
A kicsi fürdőszoba nem feltétlenül hátrány. Néhány jó ötlettel a hátrányból erényt kovácsolhatunk és egyedivé varázsolhatjuk. »
KONYHA
A megfelelő mosogató kiválasztását a legtöbben nagy körültekintéssel végzik, ugyanez nem mondható el a csaptelepekről. Pedig a kettő egyformán fontos. »
KONYHA
A konyhai világítás nem csak a munkafelület optimális megvilágításából áll. Jól megválasztott fényforrásokkal többet is kihozhatunk belőle. »
FESTÉK, BEVONAT
Kedvenc színeinket bizonyára otthonunk falain is szívesen látjuk, így a falfesték szín kiválasztása egyszerű dolognak tűnik. Látszólag. »
PARKETTA, PADLÓ
PVC, linóleum, vinyl. Mindegyikről tudunk egy keveset, de nem eleget, pedig a különbség közöttük nagyon is nyilvánvaló, sőt tapintható. »
BÚTOR
Kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú design és modern stílusú szövet illetve bőr kanapék egyes modelljei 20-40% kedvezménnyel megvásárolhatóak a Zenit Home üzletében. »
AKTUALITÁSOK
Kulcsrakész megoldás, amelynek nemcsak a komplett tervezés, hanem a kulcsrakész kivitelezés és a teljes berendezés is része lehet. »
HELYISÉGRŐL HELYISÉGRE
Több oka lehet annak, hogy ki, miért választ a fürdőszobájába zuhanyfülkét. Az esztétikus megoldások viszont megfontolandók. »
LAKÁSKIEGÉSZÍTŐ
Kis konyhába a helyszűke miatt, nagy konyhába meg éppen azért, mert elfér étkezőasztal helyett, vagy mellett érdemes reggeliző pultot használni. »
STÍLUS
A dél-francia vidék jellegzetes lakberendezési stílusát azok is szívesen látják otthonukban, akik nem jártak errefelé, de megidéznék ezt a hangulatot. »
LAKÁSKIEGÉSZÍTŐ
Ismerős a helyzet, amikor lényegtelennek gondolt tárgyakról kiderül, hogy bizony fontosak? És pont akkor, amikor rájövünk, hogy nekünk ilyen nincs. »
TAPÉTA
Némi kézügyességgel és az előírások pontos betartásával a tapétázás bonyolultnak tűnő művelete házilag is kivitelezhető. Íme a szabályok. »
HELYISÉGRŐL HELYISÉGRE
A lakás legnagyobb helyisége a nappali, méreténél fogva a társalgó-vendégfogadó szerepen kívül többféle funkciót is kaphat. Mi mindenre nyílik itt lehetőség? »
LAKÁSTEXTIL
Hideg idők járnak, sokszor még a fűtött lakást sem találjuk elég melegnek. Ezen segíthetünk, ha jól választjuk ki a téli textíliákat. »
STÍLUS
Ha a minimál stílust néhány szóval kellene bemutatni, a legtalálóbban „a tér szolgálja az embert” kifejezéssel tehetnénk. »
DEKORÁCIÓ
Mindig szükség van egy kis változatosságra a lakásunkban és nincs is erre jobb alkalom, mint amikor változnak az évszakok. Öltöztessük új, őszi színekbe otthonunkat. »
HELYISÉGRŐL HELYISÉGRE
Itt fekszünk le, itt ébredünk és ide vonulunk vissza egy kis nyugalomért. A hálószobánk megérdemli a törődést. »
LAKÁSTEXTIL
A szőnyegfajták sokasága már-már zavarba ejtő, éppen ezért érdemes a fontosabb típusokkal közelebbről is megismerkedni. »
IRODABÚTOR
A megfelelő méretű és megjelenésű íróasztal, valamint a hozzá illő szék már nem csupán az irodába kötelező bútordarab, hanem otthonra is nélkülözhetetlen. »