Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Egy polc, több arc
Bútor / tárgy

Egy polc, több arc

Élménydesigner
Egyetlen szóval jópofa a Face Shelving nevű falipolc, mely a megfelelő tárgyak elhelyezésével különféle arckifejezéseket mímel. Na, nem magától.
Alexi McCarthy 4 és fél éve dolgozott egy reklámipari cég művészeti igazgatójaként, amikor úgy döntött, hogy megérett az idő a váltásra. Több időt szeretett volna tölteni kedvteléseivel, például a Face Shalving tervezésével. Az ihletadó tulajdonképpen a szülői ház egy abszolút üres falfelülete volt, amire Alexi valami eredeti dolgot, valami jópofát képzelt el.


A polc egy arcot formáz, melynek mimikája attól függően változik, pontosabban változtatható, hogy mi van rajta. Nagy terhek, izgalmas könyvek, jópofa tárgyak, cserepes zöld növények, esetleg szomorúan üres.


Az arckifejezést természetesen magunk változtatjuk azzal, hogy használjuk a polcot. Ha a szájat formázó helyre könyveket rámolunk, a látvány emlékeztet egy széles mosolyra, de ha például hegyes dísztárgyakat teszünk ide, mosoly helyett inkább vicsorítás a végeredmény.


A fejtetőn elhelyezett holmi lehet tüsihaj szerű, feltéve, hogy cd-ket vagy dvd-ket tartunk itt. Viszont egy szembe csüngő cserepes növénnyel komoly frizurát kreálhatunk. A száj fölé kerekíthetünk kefebajuszt, vagy harcsabajuszt, növényekkel pofaszakállat is. A fülek sem maradnak dísztelenek, feltéve, hogy kerül ide valami apróság. Akár nemet is adhatunk arcunknak. Pardon, polcunknak. Lehet csinos nő virágokkal a hajában, vagy markáns férfi határozott bajusszal. Egyszóval miénk a pálya, vágjunk pofákat!


Címkék: 


KATEGÓRIÁK