Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  GANT HOME – őszi/téli kollekció
Bútor / tárgy

GANT HOME – őszi/téli kollekció

Design Club
 
2012. július 19.
A GANT HOME bemutatta legújabb, előremutató őszi-téli kollekcióját. Előkerültek a karácsonyi mintájú, vastagabb ágyneműk és lakáskiegészítők.
Ahogyan azt már megszokhattuk az egyik legkifinomultabb amerikai márkától, most is igényes, minőségi darabokat variálnak az új őszi-téli kollekcióban. A GANT HOME évről évre bebizonyítja, hogy egyre inkább jelentős szereppel bír a lakberendezés területén. Az elegáns sportruházatról elhíresedett márka mára már kivívta magának a figyelmet a lakáskiegészítők palettáján. A GANT HOME által nyújtott lakberendezési stílus időtlen, elegáns és biztonságot nyújt. A 2012 őszi/téli szezon új kollekciói a Manhattan City és Native American.

A lakberendezési márka témájával idén is, – mint már annyiszor – visszatért New York-hoz és az emberekhez akik ezt a várost annyira egyedivé teszik. Ketten közülük beengedték a fotóst az otthonukba és megmutatták hogyan él a Desart család – Buj és Zach, a két fotográfus, fiúk Arel és Tobi, a kutya. A Manhattan City kollekció, mint azt a neve is sugallja, városias témára épül, illetve az időtlen, jólöltözött és –nevelt gentleman ethoszára. A GANT HOME népszerű Key West mintája ismét elérhető, ezúttal egy csodás kék árnyalatban is. 

GANT HOME őszi/téli kollekció

GANT HOME őszi/téli kollekció

A klasszikus színhasználat mellett megjelennek idén a pirosas, mintás darabok. Eddig megszokhattuk a natúr színösszeállítást a fehérrel és a sötétkékkel vegyítve. Ez a vonal mindmáig meg is maradt, csupán néhány élénkebb, dominánsabb árnyalattal párosították. A Native American témát az Észak-amerikai Navajo nép ihlette. Stílusa rusztikusabb, ennek megfelelően különösen alkalmas arra hogy egy kis melegséget csempésszen a nagyvárosi otthonokba. A Native American olyan klasszikus, elegáns darabokkal keverve mutat a legjobban mint egy egyszerű kötött takaró vagy egy dekoratív párna. 

GANT HOME őszi/téli kollekció

A hideg téli hónapokban az otthon jelent mindent. A nyár a kinti elfoglaltságokról szól, a tél pont ellenkezőleg a házon belüli élet évszaka, amikor a legszívesebben térünk haza meleg és kellemes otthonunkba. Az itteni anyagok, minták és részletek mindenek előtt melegséget és kényelmet kell hogy árasszanak magukból. A Winter Country kollekció csakis erről a jólétrol szól. Bár még javában dübörög a nyár, GANT HOME már a hűvös őszies napokra készül lelkiekben. A borongós évszak beköszöntével szívesebben bújunk pokróc alá, vagy kuporodunk le a kandalló mellé melegedni. A meleg ágynemű huzatok, a plédek és az otthonos lakáskiegészítők mind ehhez nyújtanak kényelmet.


GANT HOME őszi/téli kollekció

GANT HOME őszi/téli kollekció

A drapp szín és a kötöttes anyaghasználat soha nem megy ki a divatból. Melegséget és otthonos miliőt teremt, főleg ha néhány gyertyát is gyújtunk magunk mellé. A föld színei és a natúr árnyalatok mellett 2012-ben megjelennek a kockás, csíkos és a táli motívumokat felvonultató lakáskiegészítők.

GANT HOME őszi/téli kollekció

A GANT Home nemcsak a nappalira, vagy a hálószoba berendezésre fókuszál, hanem a fürdőszobában eltöltött percek kényelmére is. A kollekcióban találhatunk a szettekhez passzoló törölközőket, köpenyeket és párnákat is.

GANT HOME őszi/téli kollekció

GANT HOME őszi/téli kollekció

GANT HOME őszi/téli kollekció

GANT HOME őszi/téli kollekció

GANT HOME őszi/téli kollekció

GANT HOME őszi/téli kollekció (Képek forrás: GANT Hungary)


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Elegancia Gant Home stílusban
Egy időtálló koncepcióról árulkodik a Gant Home tavaszi-nyári kollekciója, melynek tervezője Annette Lundh.
Gant Home a Kennedy házban
Ebben az évben a Gant Home kapta a megtisztelő feladatot, hogy berendezze a Kennedy klán nyári lakosztályát Hiannis Portban.


KATEGÓRIÁK