Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Ingnyak fából?
Bútor / tárgy

Ingnyak fából?

Farkas Tatjana
Ha nemcsak a ruhaszövetre, a szabásra és a vasalásra vagy kényes, de arra is, hogy egy ruhadarabot hol és milyen körülmények között tárolsz, finom, letisztult megoldást kínál a Loyal loot collective.
Egy ruhadarab (táska, kiegészítő) életében a mutatvány valahol ott kezdődik, amikor az ember kifizeti a finom szövetből készült tökéletes szabású ruhadarabot, majd a kedves eladó elővesz egy leheletvékony selyempapírt és a szerzeményt díszdobozba helyezi. Amikor azonban hazaérünk, a papír, a doboz a kukában, a szerzemény pedig a gardrób mélyén végzi.

Pedig a tárolásra van sokkal kifinomultabb hely is, például a kanadai cég kínálatában látott "Monsieur Dressup" névre hallgató akasztó kollekció. Az ingnyakból, zsebből, mandzsettából álló szetten helyet kaphat a ruha, táska, sál, sőt esernyő is. Hogy milyen kompozíciót kreálunk belőle, az csak rajtunk múlik.


Az Anna Thomas tervezte, juharból készült akasztók szépsége éppen természetességükben és egyszerű vonalvezetésükben rejlik, a letisztult formák diszkrét, ugyanakkor sikkes díszei lehetnek az előszobának, fürdőnek vagy akár a hálónak is.


Fotó: Loyalloot


Címkék: 


KATEGÓRIÁK