Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Kártyavár vagy könyvtartó?
Bútor / tárgy

Kártyavár vagy könyvtartó?

Élménydesigner
 
2012. február 20.
Ki ne próbálkozott volna gyerekként a lehetetlennel, avagy a kártyavárépítéssel. A kitartóbbak örök gyerekként bútort is készítenek belőle.
Tervezője válogatja, hogy a designt mennyire tekintjük játéknak. A torinói illetőségű Studio 06 designerei olyan darabokat alkotnak, melyek egyértelművé teszik ebbéli hozzáállásukat. Ha visszaemlékezünk, hogy kártyavárunk építése mennyire volt sikeres, hány és hány próbálkozás után sikerült a fizika törvényeivel dacolni, örömmel nyugtázhatjuk, hogy ha nekünk nem is, másoknak viszont összejött a lehetetlen, megépült a kártyavár. Természetesen könnyített verzióban.

Ülőke, kisasztal, könyv- és újságtartó. Erre mind alkalmas a kártyavár


ComeQuandoFuoriPiove a kollekció neve, igen, így egybe írva. A kezdőbetűk egyben a römi kártya lapjainak olasz elnevezésére utalnak: C=cuori (kör), Q=quadri (káró), F=fiori (treff) és P=piovi (pikk). A játék így százszázalékos.

A römi kártya minden színe megjelenik a kollekcióban


A fémlapokból kivágott kártyalapokat lézerforrasztással illesztik egymáshoz, szabályos kártyavárként. Használhatók ülőkének, kisasztalnak, melyek aljában könyveket, újságokat tárolhatunk. Több modul egymásra építésével komoly kártyavárat alkothatunk, melyen a komplett házi könyvtár elfér.

A komolyabb méretű kártyaváron a komplett házi könyvtár tárolható


Ne aggódjunk, nem dől össze!

Kártyavárból egy nem is elég, többet is érdemes otthon tartani

Címkék: 


KATEGÓRIÁK