Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Parafa kellékek borbarátoknak
Bútor / tárgy

Parafa kellékek borbarátoknak

Élménydesigner
Lassan szüreti időket élünk, és egyesek ilyenkor különösen fogékonyak lesznek mindenre, aminek egy csepp köze is lehet szőlőhöz, musthoz, borhoz.
Normann Coppenhagen Wine & Bar kollekciója Aurélien Barbry designer jóvoltából négy új aprósággal gazdagodott. A csepegtető gyűrű, a fóliavágó, a dugóhúzó, illetve a sörösök kedvéért való sörnyitó egy nagyobb zsebben is elférnek, hát még a tálaló fiókjában.


A parafa a bor palackozásának tradicionális anyaga, ezért a tervező szívesebben nyúlt ehhez, mint más, ugyancsak egyre népszerűbb boros matériákhoz. A parafa természetes, kellemes tapintású, melegséget sugárzó és tartós, nem változtatja meg a palack tartalmának ízét. Ha pedig a dugó amúgy is parafa, miért ne lenne minden más boros eszköz ugyanebből?


Minden egyes termék egyedi formájú. Magyarul a dugóhúzóból ugyanúgy nem találunk két egyformát, ahogy a fóliakésből, vagy a csepegtető gyűrűből sem. A kollekcióhoz választható különleges formájú dugók viszont szakítanak a hagyományokkal: egyikük csepp alakú, a másik teteje lapított vagy kúpformájú. A borozás komoly dolog, de nem annyira, hogy a dugókkal ne játszhatnánk.Címkék: 


KATEGÓRIÁK