Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Ruhatárolás Benetton módra
Bútor / tárgy

Ruhatárolás Benetton módra

Élménydesigner
 
2012. május 16.
Sokan mindent megadnának, csak lehetne egy praktikus, ruhaneműket elnyelő gardróbjuk. Legalább ilyen jó, vagy még jobb a Benetton ruhatároló rendszere.
A szobainasokat, fogasokat, fiókos szekrénykéket eredetileg azzal a céllal tervezték, hogy a Benetton üzletekben a kínálatot megfelelően „tálalják” a lehetséges vevőknek. Aztán jött a FABRICA és designerei megalkották az Objet Coloré-t. A tervezők Sam Baron, Amaury Poudray, Dean Brown, Giorgia Zanellato, Marie Dessuant és Valentina Carretta.

Színes, helyet alig foglal és könnyen mozdítható a Benetton Objet Coloré rendszere (Fotó: Emanuele Tortora/FABRICA)
Könnyen áttekinthető polc topoknak, pulcsiknak


Az Objet Coloré a Benetton ikonikus milánói butikjában debütált, ahol a ruhák mellé tároló bútort is kínáltak a vevőknek. Sikerrel. A kisbútorok és kiegészítők ugyanis a Benetton portálon bárki számára elérhetők, sőt, a vevők – saját tapasztalatuk és igényeik alapján – hozzászólhatnak a tervezés folyamatához.

Akasztós ruhaneműnek praktikus fogas és cipőtartó


Az biztos, hogy ha gardróbnak nincs is hely a lakásban, egy-egy Benetton fogas, táskatartó polc vagy tükrös akasztó biztosan elfér.

Minimális helyigényű cipős dobozok és fogas

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
ID Design katalógus 2012
Megérkezett az ID Design legújabb, 2012-es kollekciója. Színes és izgalmas lakáskiegészítők, mutatós bútor-és tárgyválaszték.
2012 legjobb székei
A Milánói körkép második összeállításában az idei év leglátványosabb székeit mutatjuk be. Összeszedtük az igazán különleges darabokat.
2012 legjobb kanapéi
A milánói bútorkiállítást követően bemutatjuk a legnagyobb cégek újdonságait. A legfrissebb trendek, színek, formák, és a leglátványosabb bútorok.


KATEGÓRIÁK