Design
Design  »  Családi ház  »  Klasszikus otthon Beverly Hills-ben
Családi ház

Klasszikus otthon Beverly Hills-ben

Design Club
A kaliforniai Beverly Hills-ben található impozáns villa a klasszikus otthon modern értelmezése. A pompás kilátásával és a hatalmas tereivel ez a ház a nyugalom központja a város szívében.
A villa egy kanyargós kocsibehajtón keresztül közelíthető meg, így kívülről nem lehet rálátni épület fő homlokzatára. Az itt lévő fák és növények is jól harmonizálnak a környezettel. Olyan az ember érzése, mintha egy, a nagy udvarházakat idéző birtokra érkezne.


Az előtetőkkel fedett teraszok kellemes időtöltést kínálnak bármely napszakban. A terasz és a kert jól kihasználják Los Angeles panorámáját.Lépcsőzetes, füvesített terepen lehet eljutni a medencéhez, amely belesimul a dombos környezetbe.


Az épületbe belépve a nagy üvegfelületeken keresztül lenyűgöző panoráma tárul a látogató elé. A hatalmas belmagasságú, kétszintes nappaliban az acél nyílászáróik karcsú profilja nemcsak világosabbá teszi a belső teret, hanem szinte egyesíti a külső környezetet és az enteriőrt. A nappaliban körbefutó galéria bőséges falfelületet biztosít a tulajdonos művészeti gyűjteményének kiállítására.   

A tervezés fő hangsúlya mindent tekintetben nyilvánvalóan a tér kitágítása volt. A földszinti szobák nagy átjárói biztosítják az alaprajz folytonosságát. A klasszikus bútorokkal berendezett nappali és az étkező is rendkívül otthonos.
Csupán a rozsdamentes beépített gépekkel felszerelt modern stílusú konyha és a hozzá kapcsolódó reggelizőpult töri meg a klasszikus stílus egységét.A tágas szülői hálószoba, gardrób és fürdőszoba szoros egységet alkot. A hálószobában körben elhelyezett ablakokon át csodálatos panoráma tárul.
Az építészek egy csendes pihenőhelyet hoztak létre, ahova a tulajdonosok visszavonulhatnak a forgalmas nagyváros, Los Angeles izgatott atmoszférájából. Az épületen belül leginkább a médiaszoba és a zeneszoba a relaxáció és a nyugalom központja.Irigylésreméltó a barátságos, modern stílusú gyerekszoba és a hozzá kapcsolódó játszószoba.Az épület alsó szintjén található gyönyörű kilátással rendelkező home office privát és békés munkakörnyezetet nyújt. Itt helyezkedik el továbbá a szintén rendkívül világos vendégszoba és a hozzá kapcsolódó vendég fürdőszoba.


Fotók: Abramson Tiger

A képgaléria megtekinthető a képekre vagy ide kattintva!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Villa Afrika szívében
Ez a családi ház egy tipikus johannesburgi otthon a külvárosi golf térségben. A csodálatos villa különcsége a gazdag anyaghasználatban mutatkozik meg.
Betonba zárt harmónia
Fantasztikus karakterű, hatalmas betonházat Rudolph van der Meulen építész tervezte, a Nico van der Meulen építész iroda munkatársa.
Egy passzívház Johannesburg-ban
Egy izgalmas családi ház Johannesburg lenyűgöző külvárosában. Az építészeti bravúr a briliáns belső térkialakításban teljesedik ki.


KATEGÓRIÁK