Design
Design  »  Családi ház  »  Tengerparti villa Mexikóban
Családi ház

Tengerparti villa Mexikóban

Design Club
 
2012. február 9.
A meredek, köves tengerparton felépült, az Elías Rizo Arquitectos által tervezett mexikói villa, a Casa Almare nagy valószínűséggel nem volt könnyű építkezés, ennek ellenére megépítése feltehetőleg minden pénzt és fáradságot megért. A végső simításokat követően végül 2009-ben készült el a ház a maga 864 négyzetméterével.
A modern mexikói stílusban tervezett ház Jalisco a tengerpart egyik legszebb részén található. A ház közvetlenül a part egy meredek sziklás részen épült.

Casa Almare, Vallarta-ban, Mexikóban

A családi nyaraló a tenger felé nyílik

Félig nyitott, rejtett medence a ház mellett

A négy és fél szintes villa minden része nagyszerű vizuális kapcsolatban van a tenger panorámájával. Mind a belső, mind a külső tereknek egyedi, kifinomult stílusuk van. Ez is csak az építész iroda precizitását, és szakmaiságát fémjelzi.

A hátsó terasz közvetlenül a medencével kapcsolódik össze

Relaxációs kültéri bútorok a teraszon, a tengerpart panorámájával

A természetes anyagok, a kő, a fa a belső és külső terekben egyaránt megnyilvánulnak. A  fehér falak pedig nagyszerű harmóniában vannak a klímával és a természet környezetével. A ház amellett, hogy elegáns, mégsem túl hivalkodó. Minden luxust sejtető fényűzéstől mentes.

Az emeleten hatalmas üvegfelületek nyitnak a tenger felé

Alig válik el egymástól a külső és belső tér

Ebben a családi házban maga a helyszín és a körülötte levő környezet a luxus. Nem villant híres design bútorokat vagy elképesztően drága megoldásokat. Az építész a természet adta anyagokból meríti ötleteit. A Guadalaraja székhelyű építész stúdió célja, egy nem mindennapi helyre beilleszteni egy kortárs épület látványát.

Modern konyha, szürke-fehér variációban

Fa-fehér színkombináció az ebédlőben

Természetes alapanyagok a hálószobában is

Modern mexikói stílus vonul végig a lakáson (Fotók: Marcos García)

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK