Design
Design  »  Családi ház  »  Trópusi hangulatú villa Kaliforniában
Családi ház

Trópusi hangulatú villa Kaliforniában

Design Club
Hollywood északi részén, Kaliforniában található a Whippler Russel Architects építész iroda magánháza, amely stílusában kitűnik a környék házai közül. A kaliforniai családi ház egy amerikai tanyához hasonlít, az udvara és a ház környezete viszont néhány thai villa stílusára emlékeztetnek. A hatalmas luxusvilla a klasszikus stílusjegyek mellett néhány igazán különleges látványelemet rejteget.
A ház összhatásában túlmutat egy egyszerű modern kivitelezésű ház megvalósításán. A barátságos, otthonos családi ház trópusi hangulata igazi különlegesség a kaliforniai villák mellett. A gyerekbarát kialakítású, csendes lakókörnyezet lehetőséget nyújt mind a pihenésre, mind pedig az otthoni munkavégzésre a családi élet bonyolítása mellett.Hatalmas üvegfrontok, nagy belmagasság és fa tartószerkezet teszik látványossá a ház belsőépítészetét. A fa padlózat és berendezés mellett fa gerendák díszítik a nappali mennyezetét, ahonnan továbbhaladva az étkezőbe egy hatalmas, egybefüggő teret kapunk.


Ebben a házban nem találunk semmi hivalkodó, vagy túlgondolt berendezést vagy építészeti megoldást. Minden a család kényelmét szolgálja. A megrendelők kifejezett kérése volt, hogy a modern térkialakítás mellett a ház tartsa meg a klasszikus belsőépítészet vonásait.A házból egyenes kijárat nyílik az udvarra, ahol egy szikla köré kialakított kerti tó fényesedik egy csobogóval. Az udvar és a nappali között áttetszőség van kialakítva, amitől egyenesen árad be a fény a lakásba, ettől lesz a nap minden időszakában természetes világosság.

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Üvegfalú családi ház Kaliforniában
Kalifornia óceántól távolabbi részén épült fel az a lakóház, mely tulajdonképpen nem más, mint pontos utánzata a helyén korábban állt réginek.
Modern dizájn egy családi házban
A modern kor vívmányaihoz és életvitelhez igazodik a Nico van der Meulen Architects építész iroda által tervezett hatalmas magánvilla.
Villa Afrika szívében
Ez a családi ház egy tipikus johannesburgi otthon a külvárosi golf térségben. A csodálatos villa különcsége a gazdag anyaghasználatban mutatkozik meg.


KATEGÓRIÁK