Design
Design  »  Családi ház  »  Villa Provance-ban
Családi ház

Villa Provance-ban

Design Club
A közel 1000 négyzetméteres, dél-franciaországi villa egy igazi ínyenc megrendelő számára készült. A brit származású Taylor Howes belsőépítész tervezte a házat.
A hatalmas belmagasságú villa Dél-Franciaország egyik leggyönyörűbb környékén épült. A káprázatos miliőbe tervezett épület belsőépítészeti megoldása Taylor Howes brit tervező nevéhez fűződik.Az épület koncepciója széleskörű szolgáltatások sokaságát foglalja magába, mint például futball sátor, tenisz pálya, szőlőskert, egy hotelhez méltó medence a kertben, saját barlang benne egy tóval és mini bárral a medence körül .


Az egyetlen szempont, ami miatt ide jönnek az emberek, az a pihenés, a kikapcsolódás. Itt sikk a relaxáció. A mediterrán életvitel és a hely fantasztikus adottságai megkövetelik az ide látogatóktól a nyugodtságot és a kiegyensúlyozottságot.Ezen a környéken soha nem látott mértékben érződnek a színek, a világos fények és a környezet adta pazar látvány. Ezek mind együttesen hatnak az érzékszervekre és csak ezután jön a villa hangulatának hatása. A pasztell tónusok és az érzékeny, finom vonalak a térség jellegzetes építészeti tulajdonságait vonultatják fel egy helyen. Ezek a behatások mind az épület külső homlokzatán, mind pedig a belsőépítészeti megoldásokban tükröződnek.

A lakás belsejében fellelhető halvány tölgyfa berakások és a kopottas fa burkolatok mind a francia stílus karakteres jegyei. Házon belül olyan extra szolgáltatások jelennek meg, mint például egy saját mozi szoba bőr ülésekkel és lehúzható projektorral.

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Monokróm hangulatú villa
Hófehér valóság Hong Kong-ban. A rendelésre készült luxusvilla tiszta, monokróm hatású minimál belsejével az Original Vision építész iroda munkája.
Modern thai villa
A House Cochrane elnevezésű projekt a Metropole Architects munkája, amely egy modern külsejű, thai villát szimbolizál.
Luxus villa Afrikában
Tucatszám épülnek világszerte luxusházak, hatalmas villák. Az SGNW House azonban más, mint a többi. A Metropole Architecture projektje egy igazi álom.


KATEGÓRIÁK