Design

Anna Amélie

Kollár Franciska
 
Eddig 0 hozzászólás

Az Anna Amélie márka főként a nőkre koncentrál, de a férfiak számára is kínál nemes anyagokból készült táskákat és kiegészítőket. A különböző kollekciók darabjai magukon viselik tervezőjük elképzeléseit, a múlt értékeinek 21. századba való átültetésével.
Címkék: 

GANT – Michael Bastian

Design Club
 
2011. október 11.
 
Eddig 0 hozzászólás

A 2011 őszi/téli szezonban a Gant Michael Bastian kollekció párja elhagyja a várost és egy hóborította, világtól elzárt északi erdő kis kunyhójába szökik. Az ilyen skandináv telek különösen romantikusak - a napfény megtörik a hóesésben, vígasztaló gyertyák minden ablakban a rövidebb napok miatt, csak a szél érezhető, a madarak hangjai, az ágak suhogása.
Címkék: 

Kepp showroom

Design Club
 
2011. október 10.
 
Eddig 0 hozzászólás

A KEPP showroom olyan kiállítótér és műhely egyben, ahol a precíz igényességgel társult frissesség újító merészséggel ölt anyagot; legyen az bőr, textil vagy műanyag. A KEPP egy hangulatában meghitt, szellemiségében mégis tágra nyílt tér.
Címkék: 

Magyar divattervezők Bécsben

Design Club
 
2011. szeptember 28.
 
Eddig 0 hozzászólás

Az idei bécsi Divat Héten debütált a NUBU aktuális, őszi-téli kollekciója. A bemutatót követően a a Combinat vendégtervezőjeként szerepelt.
Címkék: 

NUBU a Mono Fashion-ben

Design Club
 
2011. szeptember 14.
 
Eddig 0 hozzászólás

A Monoból eltűnt a nyári hangulat, érkeznek a tervezők őszi kollekciói, elsőként a NUBU őszi-téli sorozata, valamint Nanushka és az Artista darabjai mutatkoznak be – illetve szeptemberi vendégtervezőink, Ferencz Vanda és Vágó Réka.
Címkék: 

Vágó Réka, cipőtervező

Design Club
 
Eddig 0 hozzászólás

Az idei őszi kollekció ékszer-kiegészítőinek díszét Réka egy álma ihlette, alapját Kárpáti Róbert gomba-ékszerkollekciója adja. A fekete, éjszakai erdőben kicsi lámpásként világító apró gombák és virágok emlék képére készültek el az ezüst, arany és különleges égetett fa kombinációjából született gyűrűk, láncok és fülbevalók.
Címkék: 
 
1