Design
Design  »  Enteriőr  »  Deszkázz a lakásban!
Enteriőr

Deszkázz a lakásban!

Farkas Tatjana
Az építkezésről megmaradt poros deszkák ugyan mire jók? Egyeseket megihletnek és bútort készítenek belőle, vagy tapéta mintaként látjuk viszont.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy lehajtott fejjel járok az utcán. Ahelyett, hogy kikerülném az építkezések poros környékét, direkt arra veszem az irányt és keresek. Keresem a szememmel az ott hagyott raklapokat, kiselejtezett deszkákat, hajópadló maradékokat és közben már látom magam előtt a belőlük készített ágyvéget, asztalkát, gyerekágyat vagy falborítást. Hiába, úgy tűnik az új trend kitörölhetetlenül a gondolataimba férkőzött.


Ezen – régebben kidobált, újabban újrahasznosított – faanyagok segítségével ugyanis bármikor újjávarázsolhatjuk a lakást különösebb anyagi áldozathozatal nélkül. Igaz, hogy kicsit cipekednünk kell és a felújítás kosszal is jár, az eredmény természetes, laza és egyedi.
Amikor egy kicsit alaposabban utánanéztem a dolgoknak, kiderült, hogy aki szeretné a felújítással járó felfordulást is megúszni, annak is kínálkozik megoldás. Igaz ebben az esetben a pénztárcát nagyobbra kell nyitni. A Piet Hein Eek tervezte tapéta ugyanis tökéletes mása egy akkurátusan megkomponált deszkafalnak, melyet egy tapétaragasztó segítségével bármely helyiségben felhelyezhetünk. A Studio Ditte kínálatában is fantasztikus a választék, Kristina Klarin zseniális ötlete alapján pedig akár a megunt Ikea komódunkat is feldobhatjuk a tapétával.Így deszkázhatunk kedvünkre papírral is!Piet Hein Eek Scrapwood Wallpaper

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)