Design
Design  »  Enteriőr  »  Elegancia Gant Home stílusban
Enteriőr

Elegancia Gant Home stílusban

Design Club
 
2012. január 20.
Egy időtálló koncepcióról árulkodik a Gant Home tavaszi-nyári kollekciója, melynek tervezője Annette Lundh. Az egyes lakáskiegészítők American Colonial stílusúak.

Gant Home koncepció


Különbség  van divat és stílus között. Mivel saját erős koncepciójuk hosszú távú perspektívát nyújt, nem kell évente minden elemet újra feltalálniuk. Ezért tud a GANT Home továbbra is a minőségre és eredetiségre összpontosítani és abból ihletet meríteni.

Gant Home ágynemű szett natúr színekben

"A mi szemszögünkbol egy stílus finomítása és megerősítése sokkal fontosabb annál, mint hogy minden szezonban egy teljesen új kifejezési módot találjunk ki", –
magyarázta Annette Lundh, a GANT Home tervezője. "Ügyfeleinknek fell kell ismerniük minket, emlékezniük kell a stílusunkra."

Klasszikus elegancia a hétköznapokban

American Colonial stílus


A stílus, amit a GANT Home évről évre finomít és erősít az eredeti American Colonial; egyszerű, kényelmes és világos - gyönyörű kontrasztot alkot például sötét fabútorokkal.

Tavaszi-nyári kollekció, kék-fehér

Nancy Grigor, a tervező


Ezt szem előtt tartva indultak el a tervezők a korábbi modell Nancy Grigor bájos és jellegzetes East Hampton Colonial Inn-jébe Long Island-en, ahol egy tökéletes hétköznapon lefotózták a tavaszi / nyári kollekció képeit.

Takarók és párnák 100% olasz vászonból

Tavaszi kollekció


Ha valamiket ki kellene emelni a tavaszi kollekció elemei közül akkor azok az egyszerű, klasszikus minták lennének, kiegészítve nagy egyszínű blokkokkal. Minden elem adott ahhoz hogy könnyen és egyszerűen újraalkothassuk otthonunkat.

Fürdőlepedők, törölközők és hozzá illő párnák

Természetesen a GANT Home következetes és hosszútávú megközelítése is érvényesül az alapanyagokban és a kidolgozásban, mivel minden darabjuk kifogástalanul magas minőségű.

Gant Home pokrócok különböző színnel és mintával

GANT Home 2012


Összefoglalva; a GANT Home 2012-es tavaszi kollekciója ismét egy klasszikus, elegáns és kiváló minőségű válogatás, mely ágyneműket, párnákat, törülközőket, étkészletet, gyertyákat, szappanokat, takarókat, fürdőköpenyeket, abroszokat és számos más terméket is tartalmaz, melyek mindegyike ideális az otthonokba.

Kockás takaró 100% kasmírból

Virágmintás párna a nyaralókba

Eredeti amerikai zászlós párnák

További képekért kattintson ide!

Forrás: GANT Hungary Kft.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Lakástextil egyenesen Londonból
Az idei évben is számos újdonság napvilágot látott a London Design Festival egyes rendezvényein. A lakástextilek táján is történt változás.
GANT HOME – őszi/téli kollekció
A GANT HOME bemutatta legújabb, előremutató őszi-téli kollekcióját. Előkerültek a karácsonyi mintájú, vastagabb ágyneműk és lakáskiegészítők.


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)