Design
Design  »  Enteriőr  »  Gant Home a Kennedy házban
Enteriőr

Gant Home a Kennedy házban

Már régóta figyelemmel kísérhetjük a Gant Home terjeszkedését. Az eddig megszokott elegancia most már a lakásokban is megteremthető lesz. A legújabb koncepció értelmében nyárra a vízparté a főszerep. A nagy hőségben mindenki elvonul a tengerparthoz lazítani.
Így van ez Hyannis Port-ban is, ahol nem kezdődik el a nyár, amíg a Kennedy-klán össze nem gyűlik. Amikor azonban a család látogatóba érkezik az idén, egy olyan házat találnak majd, amely talán még jobban illeszkedik a tengerhez, a parthoz és Cape Cod elbűvölő fényeihez. A teljes 2011-es Gant nyári kollekció a Kennedy család részére készült.


A festői Hyannis Port és a tengerészeti hagyományok adták az ihletet a klasszikus minták és színek megalkotásához. A kollekció egyik jellegzetes darabja a hímzett fehér vászon párna gyöngyház gombokkal. A kollekció további fontos darabjai még a két ágynemű szett a legfinomabb selyemből, az egyik egy 1930-as évekből származó angol mintával és egy másik vakító fehér, tengeri szimbólumokkal. Mind egy olyan nyaralóhoz tervezve, amely otthont ad az aktív életmódnak, és tele van egyetértéssel és a barátsággal.


Mostantól Magyarországon is elérhető a Gant Home új kollekciója, melyet a Kennedy család hétvégi nyaralójának stílusa ihletett. Kifinomult ízlés, arisztokratákhoz méltó elegancia jellemzi a termékcsalád arculatát. A textíliák színe és anyaga tökéletesen illeszkedik a tengerparti hangulathoz. A víz hűsítő hatása jut eszünkbe a lágy ágyneműkbe burkolózva. Nincs semmi felesleges díszítőelem. Letisztult, egységes darabok párosulnak ehhez hasonló bútordarabokhoz.

Forrás: Gant


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
GANT HOME – őszi/téli kollekció
A GANT HOME bemutatta legújabb, előremutató őszi-téli kollekcióját. Előkerültek a karácsonyi mintájú, vastagabb ágyneműk és lakáskiegészítők.


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)