Design
Design  »  Enteriőr  »  Luxuslakás Párizs fölött
Enteriőr

Luxuslakás Párizs fölött

Élménydesigner
Párizs patinás sugárútján álló épület legfelső emeletén lakni, és élvezni az ezzel járó panorámát, már önmagában luxus. A berendezés hozzátesz ehhez.
A luxus apartman Párizsban, a Grand Boulevard egyik gyönyörű épületében tulajdonképpen egy 85 négyzetméteres legénylakás. A legfelső emelet lakásai afféle műteremlakások, gyakran lakják fiatalok, mivel beosztásuk és méretük a családosok számára kevésbé ideális. A tervező, Frederic Flanquart (Frederic Flanquart Architecture and Design) Yacht névre keresztelte művét, miután a lakás körül futó folyosót, mely korábban erkélyként funkcionált, beépítette és a belső tér részévé tette. Így olyan, mintha a belső tér lenne a fedélzet, a korábbi erkély pedig a hajókorlát.

A régi erkélyt beépítették, így része lett a belső térnek, de az üveg tolóajtók
segítségével könnyedén visszakaphatja eredeti funkcióját

Burgundi kőből épült működő kandalló természetes tartozéka a
párizsi polgári lakásoknak

A konyha és az étkező egy galérián különül el a nappalitól


A helyiségek a nappali köré szerveződnek, innen lehet kilépni az egykor nyitott folyosóra, melyen most a konyha és az étkező kaptak helyet. A nappaliból nyílik a hálószoba és a vendégszoba, mindkettő saját, külön fürdőszobával.

Korábban ez a terület nyitott erkély volt, most az üvegajtókkal tehető nyitottá

Az étkező elegáns bútorokkal és maszkulin részletekkel

A konyha ugyancsak az egykori erkélyen kapott helyet


A lenyűgöző panoráma egyaránt élvezhető a közösségi helyiségekből és a hálószobákból, sőt, a fürdőszobák is olyan szögben helyezkednek el, ahonnan napközben is természetes fény éri a tereket, illetve este a kádból vagy a zuhany alól lehet Párizs fényeiben gyönyörködni.

A tulajdonos hálószobája meleg diófa burkolatot kapott

A fürdőszobát ugyancsak a régi erkélyre építették. Így nappal természetes fényben
fürdik, este pedig a kádból élvezhető Párizs kivilágított panorámája


A lakás berendezése nagyvonalú és elegáns. Diófa bútorok, tölgyfa padló, Baccarat kristály csillár, finom bőr huzatok és ébenfa teremtenek modern, kifinomult környezetet, mely a krómacél és burgundi kő kiegészítőktől kap maszkulin megjelenést.

Az étkezőből napnyugta után a Grand Boulevard esti nyüzsgésében lehet gyönyörködni

Esti fények a nappaliban


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)