Design
Design  »  Enteriőr  »  Modern családi ház Malibu
Enteriőr

Modern családi ház Malibu

Design Club
 
2012. március 5.
A modern, olaszos hangulatú amerikai családi ház Malibu-n található, Kaliforniában. A ház terveit a Fernanda Marques építész iroda készítette.
A masszív, lenyűgözően látványos rezidencia a Fernanda Marques Arquitetos Associados építész iroda munkája, amely Malibun található, Kaliforniában. Ez a családi ház modern stílusjegyeket hordoz magán.

Színes kiegészítők vegyülnek üveg felületekkel

Hatalmas terek modern stílusban

Élénk, eleven színek párosulnak az egyszerűbb külső megjelenéshez. Ha valami nincs túlgondolva, az nem biztos, hogy baj. Sokat lehet játszani a bútorokkal, illetve a belső tér kialakításával.

Letisztult térszerkezet élénk színekkel

A lakáskiegészítők adják a lakás igazi stílusát

Egyedi berendezés

A monokróm falak és a semleges üvegfelületek mellett élénk festmények és egy-egy ikonikus design bútordarab jelenik meg, ami igazán különlegessé teszi az enteriőrt. A tervezők állítása szerint itt inkább a térkialakítás volt nagyobb kihívás. A hatalmas terek összhatása az egyszerű, egyenes vonalakkal és a kortárs megjelenéssel igazi kuriózum.

Ikonikus design bútorok

A tárgyak szerepe fontos ebben a lakásban

A lakásbelső érdekessége, hogy a tervezők az olasz stílust választották egy tipikus amerikai megjelenésű villához. Bőr, bársony, fém keveredik a túlsúlyban levő üveg felületekkel.

Üveglépcső és folyosó a tér közepén
A modern, olaszos hangulatú amerikai családi ház Malibu-n található, Kaliforniában. A ház terveit a Fernanda Marques építész iroda készítette.

Egy sötétebb sarok a lakásban igazán kiemelkedő a térben

Néhány ütős bútordarabot különböző aukciók során szereztek be a tulajdonosok New York-ból, ezektől lesz igazán karakteres ez az otthon. Ilyenek például a Campana testvérek által tervezett szék és a rozsdamentes acélból készült kanapé Ron Aradtól.

A zárt terasz a város felé nyílik élénk bútoraival

A legfeltűnőbb jelenség a külső medence. Egy fejlesztő csoport készítette kifejezetten ehhez a projekthez. Az organikus alakzatú medence jól idomul a teraszhoz. A fürdőszobaszerű wellness helyiségnek különleges kapcsolata van a környezetével, hiszen a város felé nyit.

Csiga struktúrájú lépcsőrendszer

A fürdőszoba sem hétköznapi a különállő káddal

Beltéri medence

Különálló wellness részleg a terasz mellett

Beltéri kerti bútorok a medence mellett
Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)