Design
Design  »  Enteriőr  »  Új burkolat a fürdőszobában
Fürdőszoba

Új burkolat a fürdőszobában

Rácz Erzsi
Finisébe érkezett a fürdőszobánk felújítása, csak a kád és a mosdó közötti részt kellett burkolnunk. Ismét előkerült a “hogyan” és “mivel” kérdése.
Sablonos megoldások szóba sem jöhettek, hiszen ami eddig megvalósult, az is sok szempontból rendhagyó. Például, az eretnek nézeteink arról, hogy a viszonylag apró helyiségen belül is merünk többféle, egymástól nagyon különböző burkolatot alkalmazni. Sőt bevállaltunk egy rikító színű, szokatlan módon használható nyílászárót.


A választásunk végül egy méhsejt formájú, közép- és halványszürke színű burkolatra esett. Mindig is tetszett ez a forma nekünk és úgy találtuk, hogy a színekkel egységbe tudjuk foglalni az enteriőrt. Biztosak voltunk abban, hogy szokatlan, de harmonikus látványt kapunk.
A munkát végül nem bíztuk mesterre, bár a korábbival elégedettek voltunk, mégis másképp határoztunk. Igaz, hogy a segítség majdnem szakszerű volt: egyik barátunk, aki már többször burkolta a saját lakását, nyaralóját, felajánlotta, hogy beszáll a lerakásba. A döntést pedig semmilyen szempontból nem bántuk meg.
 

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)