Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
A legtöbb építtető gondolkodás nélkül rávágja, hogy feszített víztükrű medencét szeretne, mert nem is ismeri a két alapvető megoldás jellemzőit. »
Extra vékony, halk AirLeaf, Filomuro és Filoterra fan-coilok jelentek meg az észak-olaszországi INNOVA gyár fejlesztőinek köszönhetően. »
A homlokzat „kórokozói” a gombák és algák, melyek idő előtt elcsúfítják a felületet. Erre a problémára kínál megoldást a Baumit StarTop homlokzati vékonyvakolat. »
A globális üvegházcsökkentéshez hozzájárulhatunk otthonunkban kialakított hőszigetelő üvegek segítségével. »
Az Internorm 2018 nyarán költözött a Tópark ingatlankomplexumba az új, Biatorbágyi bemutatótermébe. »
Beltéri ajtók széles választéka megtekinthető a Zenit Home bemutatótermében, ahol minták alapján az ideális beltéri ajtók és kilincsek kiválaszthatók. »
Ez a nyár is bővelkedik viharokban, amik nem kímélik a háztetőinket sem, emiatt gyakoriak a súlyos beázások is. Íme néhány tipp a Terrán Tető jóvoltából. »
Megérkezett az LG rendkívül költséghatékony fűtési és hűtési megoldása. Nincs már szükség külön fűtési rendszerre és légkondicionálóra, így olcsóbb a kiépítés és az üzemeltetés is. »
Az Ariston Thermo kondenzációs kazánjaihoz tartozó mobil applikációjával egy igen újszerű és energiatakrékos megoldást kínál. »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben. »
Mi is az az outdoor-otthon? Megéri ebben gondolkodni? Kültéri életterek tervezése az Archishade szakértőivel. »
Az új Internorm-ablak keskeny és síkban futó keretével, illetve legmagasabb fokú biztonságával tűnik ki az eddigi műanyag ablakok közül. »
A BMI Bramac 2019-es újdonságainak fontos iránya, hogy a standard tetőcserepek is megkapják korábban csak a legmagasabb kategóriájú termékeknél használt technológiákat, mint a Protector felületet. »
Az Internorm SOLAR+ üvegű ablakai kitűnő hőszigetelő és hangszigetelő képességűek, valamint rendkívül esztétikusak. »
A fürdőszoba tervezés több mint fejben tervezgetett álmodozás. Mutatunk egy remek fürdőszoba tervezőt, amellyel akár egy nyugodt estén elindulhatsz a fürdőd megvalósításának izgalmas útján. »
Álmaink házának megépítésekor, vagy éppen meglévő otthonunk külső felújításakor szeretnénk szép, esztétikus tetővel ékesíteni az épületet.  »
Néhány éve még nem gondoltuk, hogy háztartásunk mekkora része válik automatizálhatóvá. Kényelmes otthon, összehangolt rendszerekkel! »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben. »
Budapesten, a Váci úton nyitotta meg 20. és egyben legnagyobb magyarországi áruházát a Praktiker. A cég további üzletek nyitását tervezi a közeljövőben. »
Egy tetőtéri otthon tervezése során alapvető követelmény az egészséges és komfortos körülmények, a természetes fény és friss levegő biztosítása.  »