Építkezés / felújítás
Falfestés előtt kalkuláljunk!
Mielőtt egy helyiség vagy akár az egész lakás kifestésére vállalkozunk, végezzünk részletes anyagkalkulációt. Ez ugyanis a gördülékeny munkát segíti.  »
Click lemezekkel fedték Györben a LEIER Üzletházat »
A hatékony szigetelés fontos költségkímélő tényező. »
Nincs az a stílus, trend, ízlés, amelyhez a természet adta anyagok ne tudnának alkalmazkodni és ne hoznák ki az adott irányzatból a legtöbbet. »
A tetőfelújítás nem tartozik a csupán egy-két évre tervezett beruházások közé, ezért érdemes körültekintően átgondolni a lehetőségeket.  »
Az e4 koncepció keretében a gyártók is beszállnak az épülő ház tökéletesítésébe ennek iskolapéldájával ismerkedhetünk meg. »
Okostelefonnal vezérelhető biztonságtechnikai technológiát mztatott be az iBlue Smart Gate. »
Beltéri burkolat  |  Burkolási segédanyagok
Számos kérdés merülhet fel a mozaik burkolatok kivitelezésénél. Hova, milyet érdemes használni, és milyen segédanyagokkal burkoljunk. »
A jó minőségű termék ugyan már fél siker, de abból csak hozzáértő szakember kezei között lesz jó minőségű végeredmény.  »
Ítéletidő: orkán erejű szél, özönvízszerű eső. Íme, 5 extrém próba, amit egy jó tető biztonságosan átvészel.  »
Kevesen tudják, hogy télen házunk falán a fűtési energia kb. 30%-a veszik el, illetve a fal hőszigetelő képességének minimum 50%-át a tégla adja?  »
Magyarországon mind a szakemberek, mind a magánvásárlók szívesen használják a természetes alapanyagú építőanyagokat. »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos negyedik részét a most megjelent augusztusi lapszámban!  »
A fürdőszoba falán, a fúgán, vagy a mennyezeten megjelenő, ártalmatlannak tűnő szürke foltok veszélyesebbek mint gondolnánk. »
A Creaton Jótető programja hosszú távon biztosabb tetőmegoldást kínál a kerámia tetőcserép mellé, garanciával és jótállással. Az alig fél éve indult új szolgáltatást igénybe vevő több mint 100 megrendelőnek. »
Már online is elérhető az OTP Lakástakarék Kisokos 2. száma. »
A Ytong Start elemek használatával csökkenthető a lábazati falak homlokzati falakra gyakorolt hőhíd hatása. »
A tetőfelújítás leggyakoribb oka a beázás, illetve a páralecsapódás, ami a faszerkezet gombásodásához, korhadásához vezet.  »
A Hörmann új rendszerével okos eszközeink távirányítóvá válhatnak »
Felmérések szerint az építtetők, a kivitelezés minőségétől, és a garanciális problémák kezelésének nehézségeitől tartanak elsősorban. »
Az alábbiakban abban adunk segítséget, mely szempontokra kell odafigyelnie, ha valóban energiahatékony házat szeretne építeni. »