Építkezés / felújítás
Zenit Home kulcsrakész megoldások
A Zenit Home teljes körű szolgáltatást nyújt az építészeti- és belsőépítészeti tervezéstől a kivitelezésen át az otthon komplett berendezésééig.  »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben. »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben. »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost is talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben. »
Az azbesztet tartalmazó építőanyagok bontása költséges dolog lehet. »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos hatodik részét a Szép Házak magazin decemberi lapszámban! »
Kevesen tudják, hogy télen házunk falán a fűtési energia kb. 30%-a veszik el, illetve a fal hőszigetelő képességének minimum 50%-át a tégla adja?  »
A lakásfelújítás sok bosszúsággal és jelentős plusz költséggel jár, ha nem járunk el kellő körültekintéssel. Ennek elkerüléséhez ajánlunk egy kiadványt. »
Budapesten, a Váci úton nyitotta meg 20. és egyben legnagyobb magyarországi áruházát a Praktiker. A cég további üzletek nyitását tervezi a közeljövőben. »
A lap idei számaiban is egy-egy Kisokost is talál a magazinban. Ebben a kis kiadványban a lakástakarék felhasználásának praktikus oldalait ismerheti meg számos kiemelt témakörben.
 »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos nyolcadik részét a Szép Házak magazin áprilisi lapszámban! »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos hetedik részét a Szép Házak magazin februári lapszámban! »
Keresse az OTP Lakástakarék Kisokos ötödik részét a most megjelent októberi lapszámban! »
A tavasz mindannyiunkban felébreszti a vágyat a lakás és a kert kicsinosítására. Miért ne követhetné Ön is a régi hagyományokat? »