Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Ex.t új fürdőszoba kollekciója

Ex.t új fürdőszoba kollekciója

Promóció
Idén Milánóban tűnt fel, az eddig még alig ismert fürdőszoba bútorokkal és kiegészítőkkel foglalkozó olasz cég, az Ex.t. Az új kollekciót a hétköznapi élet szükségletei inspirálták.
A bútorokat úgymond az élet inspirálta. A Fuorisalone 2011 alatt mutattak be tizenkét új design tárgyat, melyek meghatározóak a fürdőszoba stílusok tekintetében. A nemzetközi fiatal tervezők szcénájából többen is részt vettek az új termékcsalád tervezésében, többek között a brit származású Jethro Macey, Alex Bradley, az olasz Ilaria Innocenti, és a japán Hiroshi Kawano együttműködéséből jött létre ez a kollekció.


Ugyanebben az időben egy új projekt is megvalósulni látszott, mégpedig Paul Loebach amerikai tervező, Fermetti belga designer és két brit szakember, Jonathan Tibbs és John Green közreműködésével. A projekt filozófiája a megfigyelés, szelektálás, tervezés, alkalmazkodás, majd az ajánlás mások figyelmébe. Ez a metódusa a tervezők gondolatmenetének.


A cél, hogy felkeltsék az emberek érdeklődését egy nem mindennapi fürdőszoba kollekcióval. Az egyes darabok függetlenek egymástól, mégis összekombinálhatóak egy térben. A látvány pedig önmagáért beszél.


Még mindig nem ment ki a divatból a fa-fehér párosítás. Önálló stílussá vált ez a látványvilág. Egyszerű, elegáns mégis modern. Könnyen párosítható különböző kiegészítőkkel. A fából készült lámpák olyanok, akár egy ebédlő függőlámpái. A polcrendszer szintén eltér a megszokott elrendezéstől.


Nem véletlen, hogy Milánóban, a design hét idején ekkora sikert aratott ez a kollekció. Az eddig már megszokott olasz elegancia mellett most megjelentek a modern életvitelt szolgáló bútordarabok.

Forrás: Ex.t

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK