Építkezés / felújítás
Rajzol, kivág, tervez - 3 lépés az álomfürdőszobáig!
A fürdőszoba tervezés több mint fejben tervezgetett álmodozás. Mutatunk egy remek fürdőszoba tervezőt, amellyel akár egy nyugodt estén elindulhatsz a fürdőd megvalósításának izgalmas útján.  »
A német Zack fürdőszobai kiegészítők rozsdamentes acélból készülnek fényes és matt szálcsiszolt kivitelben. Megvásárolhatók a Zenit Home üzletében. »
5+1 tipp álmai fürdőszobához, mellyel meg is nyerheti azt! Összegyűjtöttük Önnek, hogy mire érdemes különösen figyelnie.
 »
A szép és időtálló fürdőszobához nem elegendő a tetszetős szaniter, csaptelep és csempe kiválasztása. A segédanyagok megválasztása is fontos. »
Ha nem ragaszkodunk a konvenciókhoz és hajlandók vagyunk némi játékosságra, a Hansgrohe segítségével megtervezhetjük fürdőszobánkat. »
A Hansgrohe új kollekciója, az Axor Bouroullec az idei évben jelent meg. A tervezők fő célja a funkcionalitás és az esztétika jegyeinek ötvözése volt. »
A korszerű falsík előtti szaniter-szereléstechnika ma már általánosan ismert és alkalmazott megoldás a víz- és csatornaszerelésben. »
Itt kezdődik és végződik a napunk, ha pedig fürdőszobánkat igazán kellemes hellyé tudjuk varázsolni, napközben is sokkal szívesebben tartózkodunk bent. Tegyük nyugalmas szigetté! »
A Geberit Monolith új szerelőmodul integrált WC-tartályával elegánsan lehet csatlakozni a meglévő víz- és lefolyócsövekhez anélkül, hogy azokat át kellene alakítani. »
Megérkeztek az új, rozsdamentes acélból készült kiváló minőségű Zack fürdőszobai kiegészítők a Zenit Home üzletébe! »
A fürdőszoba falán, a fúgán, vagy a mennyezeten megjelenő, ártalmatlannak tűnő szürke foltok veszélyesebbek mint gondolnánk. »
A fürdőszoba design nem régen lett ilyen fontos a lakberendezésben. Évről évre változnak a stílusok és az igények. »
Kétségkívül az Ex.t új fürdőszoba kollekciója volt az idei milánói Fuorisalone sztárja. A Zona Tortona adott helyet a bemutatótermüknek. »
A fürdőszoba tervezése a lakás többi helyiségéhez képest nagyobb átgondoltságot igényel, hiszen a berendezést nem tologathatjuk olyan egyszerűen, ha idővel úgy gondoljuk, hogy mégsem a megfelelő helyre kerültek. »
A Mapei által általános használatra kifejlesztett Mapesil Z és a Mapesil Z Plus szilikonok kiváló minőségű hézagkitöltő- és tömítőanyagok. »
A Geberit által fejlesztett ún. dusch WC-k tovább bővített termékcsaládja Geberit AquaClean néven került forgalomba. »