Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Geberit AquaClean: átalakult Balena Dusch WC-k

Geberit AquaClean: átalakult Balena Dusch WC-k

Promóció
Tisztálkodás vízzel – még a toaletten ülve is. A Geberit szanitertechnikai cég biztos benne, hogy az európai mellékhelyiségekben kulturális átalakulás zajlik, aminek folyamatát szeretné elősegíteni, ezért fejlesztette 30 éven át a kor követelményeinek megfelelően a dusch WC-ket. A tovább bővített termékcsalád most Geberit AquaClean néven került forgalomba.
A Geberit AquaClean mindig a körülményeknek és lehetőségeknek legmegfelelőbb modellt kínálja, az alaptól a luxus kivitelig. A Geberit AquaClean 4000, AquaClean 5000 és AquaClean 5000plus modellek váltják a korábbi Balena 4000 és Balena 6000 típusokat. Az ergonomikusan tervezett WC ülőkék minden hagyományos mellékhelyiséget komfortos hellyé változtatnak.

Geberit AquaClean 5000

A Geberit AquaClean 5000 az egyszerűbb, bevezető jellegű Geberit AquaClean 4000 modellel szemben hasznos kiegészítő funkcióval bír: az oszcilláló zuhany különösen alaposan tisztít, az automatikus szagelszívás pedig azonnal eltávolítja a kellemetlen szagokat. A Geberit AquaClean 5000plus emellett speciálisan hölgyeknek tervezett zuhannyal és szárítóval is felszerelt, továbbá távirányítással is működtethető. Így minden a felhasználó sajátos igényeihez igazítható – a zuhany erőssége, a hőmérséklet és a szárítás egyedileg beállítható. 

Geberit AquaClean 8000

A Geberit AquaClean 8000-rel a komplett berendezések köre egy kedvező árú, szabályozható erősségű, oszcilláló zuhanyfunkcióval ellátott típussal bővült. A csúcsmodellnek számító Geberit AquaClean 8000plus még többet nyújt: a luxus kategóriájú, komplett berendezés formatervezett kialakításával egyedülálló élményt biztosít, miközben a pulzáló masszázs funkció revitalizál és felfrissít. Emellett a felhasználói beállítások könnyedén tárolhatók a távirányító memóriájában.

További információk: www.geberit.hu

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK