Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Resistor cserép-felületkezelés

Resistor cserép-felületkezelés

Promóció
A Mediterrán Magyarország Kft. a felületkezelés egy új generációját vezette be Resistor márkanéven, egy ellenálló, kemény felület kifejlesztésével.
Egy tetőcserépnél meghatározó elvárás – legyen szó akár új építésről vagy felújításról –, hogy az a lehető legtovább újszerű, esztétikus és élénk színű maradjon.


A 100%-ban magyar tulajdonban lévő Mediterrán Magyarország Kft. a felületkezelés egy új generációját vezette be Resistor márkanéven. A mai technológiai tudás legmagasabb szintjét képviselő felületkezelési technológia – a fokozott színvédelmen túl – már sok tulajdonságában túlmutat a korán. Olyan felület alakítható így ki, amely rendkívül precíz kidolgozottságával, ellenálló, kemény felületével a jelenlegi tetőcserép piacon kiemelkedő minőséget képvisel.

További információ: www.mediterran.hu

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Bramac Tetősík Naptető
A beton tetőcserepek gyártásában piacvezető Bramac Kft. 2008-ban vezette be a Bramac Naptető néven ismert, kiváló minőségű napkollektorait.
Időtálló Bramac Tectura tetőcserép
A Bramac új termékét, a Tectura tetőcserepet az egyszerű, de elegáns minőségi termékek iránti építészeti igény hívta életre.