Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Minőség, funkcionalitás és komfort a Weltevree-től

Minőség, funkcionalitás és komfort a Weltevree-től

Szép Házak
A fa tüzelésű kerti kályhák Dick van Hoff designer kreativitásából születtek. A tervező autentikus anyagokkal kompenzálta a kályhák robusztus kialakítását. A termékekben egyesül a tradicionális tüzelés és a modern tudomány, a tűzhelyeket belül acélborítás jellemzi.
A Weltevree, holland tervezők keze alatt született termékei eredeti, természetes anyagokból készültek, minden vágyat maximálisan kielégítve, kiváló minősében és mindenki számára elérhető áron kaphatóak.


A termékek a minőség, a funkcionalitás és a komfort együttes filozófiáját testesítik meg. A 2007-ben alapult designer cég amellett, hogy közvetlenül bocsájtja termékeit a vásárlók számára, gyakran mobil előadásokon, szakmai vásárokon, fesztiválokon és különleges eseményeken vesz részt.

Stonestove


A Stonestove termékeiben egyesül a tradicionális tüzelés és a modern tudomány, a tűzhelyeket belül acélborítás jellemzi. Dick van Hoff, tervező szerint, aki a Stonestove-t választja, nem fog csalódni a kályhákban, melyekben jóval több dolog rejlik, mint azt elsőre gondolnánk, e tűzhelyek nem átlagos kerti bútorok.


,,A Stonestove egy megfontolt választás arról, hogyan is akarjuk élni az életünk- nem csak a kertben, az élet egyéb területein is.” - Dick van Hoff


Outdooroven


Az Outdooroven, kerti sütők lehetővé teszik a konyhai feladatok szabadtéri megfelelőjét. A sütőkkel meghosszabbíthatjuk a szabadtéri grillszezont és tovább élvezhetjük a kültéri sütögetést.

Tilestove


A fatüzelésű Tilestove kályhák acél Corten® belső borítással és kerámia külsővel vannak ellátva. A kerámiának köszönhetően egyenletesen áramlik ki a hő a kályhából, míg az acélborítás maximálisan biztosítja forró levegő vezetését.

Forrás: weltevree


Címkék: