Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Építkezési tanácsok  »  Tavaszi lakásfelújítás

Tavaszi lakásfelújítás

Szép Házak
 
2012. április 23.
A tavasz mindannyiunkban felébreszti a vágyat a lakás és a kert kicsinosítására. Régen nem csak a nagytakarítást időzítették a tavaszi időszakra az emberek, de a festést, meszelést, kisebb-nagyobb felújítási munkálatokat is. Miért ne követhetné Ön is a régi hagyományokat?

Környezetbarát szigetelés most akciós áron


A szigeteléssel nem csak a fűtésszámlát csökkentjük, de a környezetet is védjük, hiszen kevesebb energiát használunk. Létezik már olyan szigetelőanyag, ami szintén környezetbarát: a Knauf Insulation új, ECOSE technológiával készült üveggyapot termékeiben nincsenek kőolajszármazékok. Az üveggyapot így is megőrzi korábbi jó hő- és hangszigetelő képességét, de kevésbé porzik, teljesen szagtalan és ráadásul könnyebb vágni is.


A környezetbarát szigetelőanyag most kedvezményesen, akár 215 Ft/m2 ártól kapható a Lambda Systeme szakkereskedéseiben, amely 20. születésnapja alkalmából számos hőszigetelő anyagot kínál tavaszi akciójában. A Knauf Insulation mellett olyan jól ismert, minőségi termékek szerepelnek a különleges ajánlatban, mint az Ursa és Schwenk üveggyapotok, a Rockwool kőzetgyapot, az Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez valamit a Baumit hőszigetelő rendszer. A részletes lista itt érhető el.

Akciós építőanyagok és térkövek a teljes megújuláshoz


Nagyobb felújításba kezdene, netán építkezne? A Lambda akciójában a hőszigetelés mellett számos építőanyag érhető el kedvezményes áron. Ha például egy új válaszfalat szeretne, a Knauf gipszkarton lap most 493 Ft/m2 ártól kapható. Az építőanyag-kereskedés a kertrendezőkről sem felejtkezett el, az akcióban térkövek is szerepelnek. Nagyobb felújítás esetén érdemes online ajánlatot kérni a vállalat honlapján keresztül, ahol tervrajzot is lehet csatolni, így akár egyedi áron juthat hozzá a minőségi alapanyagokhoz.


Címkék: