Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Nyár a télben

Nyár a télben

Szép Házak
Az LG két legújabb, Inverteres légkondicionálója az energiatakarékos és környezetbarát működés mellett átfogó fűtési megoldást kínál a téli szezonra
Az LG Inverteres légkondicionálói nem csak a nyári hőségben, hanem a téli mínuszokban is kellemes hőmérsékletet biztosítanak otthonunkban. Az energiatakarékos Inverter rendszer alapja egy szabályozható fordulatszámú kompresszor, amely lehetővé teszi, hogy a légkondicionáló fűtési vagy hűtési kapacitása a beltéri körülményekhez igazodjon. A szabályozható fordulatszámú kompresszornak köszönhetően a készülékek halkan (19 dB), gazdaságosan és magas hatásfokkal működnek.

Az LG Nova Inverteres légkondicionáló egyik jó tulajdonsága, hogy fokozott hőtermelő képessége mellett takarékosan bánik az elektromos árammal. A berendezés az elektromos fűtőtestekhez képest78%-os energia megtakarítást biztosít, káros széndioxid-kibocsátás nélkül. Ezen felül a fűtés során állandó sebességgel működő nem Inverteres modelleknél 66%-kal kevesebb energiát fogyaszt.

LG Nova


A ventillátorok a vízszintes pásztázás során a kiáramló meleg levegőt hatékonyan és gazdaságosan terítik szét a lakásban. A Nova akár -10°C-os külső hőmérséklet esetén is felfűti a lakást.

LG Art Cool


Az LG Art Cool az Inverter rendszer előnyein felül számos plusz funkcióval rendelkezik. A készülékben az expanzív hőelosztás a vízszintes mellett egy függőleges pásztázással is kiegészül. A kiáramló levegő így már négy irányba függőlegesen hat, vízszintesen pedig öt lépésben szabályozható. Ha fűtünk, a berendezés a zsalukat 70 fokban lefelé fordítja, amely a meleg levegőt a padló felé irányítja, így a helyiséget lentről felfelé haladva fűti fel, amely kellemes és kiegyensúlyozott szobahőmérsékletet eredményez. Az Art Cool egyes modelljei -15°C-os külső hőmérséklet esetén is gond nélkül felfűtik a lakást. Az új és nagyobb ventilátoroknak köszönhetően az LG által kifejlesztett optimalizált légáramlás 12 méteres távolságban, rendkívül gyorsan, a korábbi fűtőberendezéseknél 50%-kal gyorsabban kellemes meleg levegőt biztosít a helyiségben, kevesebb áram felhasználásával.

Címkék: