Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Piszoár az otthoni fürdőszobában

Piszoár az otthoni fürdőszobában

Szép Házak
A piszoárnak, ennek az egyébként fontos szaniternek a magánszférában való használata nálunk szinte jelentéktelen, mivel a köztudatban kifejezetten a nyilvános WC-k fogalmával kapcsolódott össze. Pedig nem árt egyet beszerezni otthonra is.

A modern piszoár


A legtöbb háziasszony kénytelen szembesülni azzal a ténnyel, hogy a férfiak WC-használata gyakran ugyancsak messze áll a higiénikusnak nevezhetőtől. Erre a problémára a piszoár kínálja a legegyszerűbb, (a férfiaknak és a háziasszonyoknak is) legkényelmesebb megoldást. Ma már a mosdók, WC-k, bidék vonalvezetését követő, kifejezetten szép, extravagáns vagy modern darabok egyaránt kaphatók, az igényesebb modellek az egyeseket zavaró látványt elrejtő tetővel is felszerelhetők.

Villeroy & Boch piszoár (Forgalmazó: S&Co)

A piszoár öblítőrendszere


A piszoár öblítőrendszere lehet a falon kívül vagy a falsík alatt, az előbbi esetben felső, az utóbbiban hátsó, rejtett bekötésű piszoárra van szükség. Az öblítés történhet kézzel vagy valamilyen automatikus érzékelő által vezérelve, az utóbbi kétségkívül kényelmesebb és higiénikusabb.

Jelenleg az automatikus öblítésű piszoárok legmodernebb képviselőjének az elektromos kémhatásmérő csippel felszerelt, minden mechanikát a piszoár testébe rejtő, még elektromos csatlakozást sem igénylő darabok tekinthetők. Ezek természetesen nem tartoznak az olcsó termékek közé, de aki megengedheti magának az általuk nyújtott kényelmet, biztosan nem fog csalódni bennük.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK