Építkezés / felújítás
Építkezés / felújítás  »  Új generációs napelemek az LG-től

Új generációs napelemek az LG-től

Szép Házak
Az LG Electronics a müncheni Intersolar 2011-en mutatta be legújabb energetikai fejlesztéseit, az LG Mono X™ és Multi X™ napelemeket.
A Mono X a legnagyobb energiahatékonysággal működő LG termék ebben a kategóriában. Míg a hagyományos napelemek egyes egységei 240 Wattosak, addig a Mono X 260 Watt teljesítményt ad le, sőt, a beszerelése is könnyebb és olcsóbb.

A Multi X, az LG új, nagyteljesítményű fotovoltaikus napeleme 240 Wattos teljesítménnyel büszkélkedhet, viszont ugyanolyan energiahatékonysággal működik, mint a hagyományos, egymodulos napelemek. A fejlett felületkezelési technológiájának köszönhetően ez a napelem a többkristályos napelemekhez képest több napfényt nyel el. A cellák éj kék színe csillogó fekete kerettel elegáns megjelenést kölcsönöz a Multi X-nek.


A gyártó a napelemek mellé kimagasló ügyfélszolgálati támogatást és az iparágban példátlan, 25 év garanciát kínál. A Mono X és a Multi X készülékeket az LG napelemeket tesztelő laboratóriumában fejlesztették ki, amely elsőként rendelkezik mind TÜV, mind pedig UL tanúsítvánnyal.

Az új napelemek 5400 Pa felületi nyomásnak is képesek ellenállni és a legzordabb időjárási viszonyok között is megállják a helyüket.

Az LG napelemek cellái különböző méretű modulok széles skálájába is beilleszthetők. A cellák a következő méretekben érhetők el: 4x9, 6x8, 6x9, 6x12 és 6x10.

A hazai közönség 2011 őszétől vásárolhatja meg Mono X és Multi X napelemeket.

Címkék: