Építkezés / felújítás
Aktualitások
Fehér, minimál, mégis kreatív
A fehér hasábokból összerakott „minimál” épületek divatja hosszú évtizedek óta tart, bár néha hátrébb szorul, és átengedi magát a mediterrán vagy az organikus épületek hódításának, de csak azért, hogy újabb erőre kapjon.  »
Aktualitások
Ez a nyár is bővelkedik viharokban, amik nem kímélik a háztetőinket sem, emiatt gyakoriak a súlyos beázások is. Íme néhány tipp a Terrán Tető jóvoltából. »
Aktualitások
Az építőiparban használatos idomcserepek kézi gyártását robottechnológiára cseréli a Terrán, és bekerülnek kínálatukba a hővisszaverős, ClimaControl felületkezelésű cserepek is. »
Aktualitások
A CONSTRUMA építőipari-otthonteremtési kiállítást 2017. április 5-9. között rendezik meg a Hungexpo-ban.  »
Aktualitások
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. fontosnak tartja környezetünk megóvását és a társadalmi felelősségvállalást. Ezért a tavalyi évhez hasonlóan idén is több millió forint értékű TERRÁN betoncserepet ajánlott fel a Várépítő pályázaton indulóknak. »
Aktualitások
A technológia rohamos fejlődésével egyre elterjedtebbek az energiahatékonyságot elősegítő otthonautomatizálási megoldások. De mik ezek és miért fontosak? Ezeket mutatjuk be cikkünkben. »
Aktualitások
A német vállalat 1991-ben mindössze két magyar munkatárssal kezdte meg tevékenységét, ma már 52 fő dolgozik Európa piacvezető ajtó és kapugyártója színeiben, a minőség kompromisszumok nélkül jegyében. »
Aktualitások
Nagy sikerrel zajlik a Wienerberger Zrt. és a Tondach Zrt. által szervezett országos építész szeminárium sorozata. Az ingyenes képzés célja, hogy a regionális építész kamarákkal szorosan együttműködve "házhoz vigye" a szakmagyakorlók számára érdekes és fontos tudnivalókat, országszerte összesen 11 helyszínen.
 »
Aktualitások
Egyre népszerűbbek a letisztultságot követő stílusok a szerelvények terén is, főleg ha minőségi alapanyagokkal és korszerű technológiával párosulnak, mint a Schneider Electric termékcsaládjai. »
Aktualitások
Egy tetőtéri otthon tervezése során alapvető követelmény az egészséges és komfortos körülmények, a természetes fény és friss levegő biztosítása.  »
Aktualitások
Szakértők szerint a 2020-ra várható módosítás esetén akár 20 cm-re is növekedhet az átlagos hőszigetelési vastagság.  »
Aktualitások
Néhány éve még nem gondoltuk, hogy háztartásunk mekkora része válik automatizálhatóvá. Kényelmes otthon, összehangolt rendszerekkel! »
Aktualitások
A kelet-közép-európai régió legnagyobb otthonteremtési és építőipari kiállítási csokrát a tavalyinál is többen, csaknem 60 ezren tekintették meg a Hungexpo-ban. »
Aktualitások
A Honeywell új kutatása szerint a háztartások közel fele nem tesz lépéseket a felhasznált energia csökkentése érdekében. Az pedig, hogy nem használunk modern fűtésszabályozási eszközöket, hozzájárul a magas fűtésszámlákhoz. »
Aktualitások
A 2017-es Év Háza pályázatra május 10-ig nyújthatják be munkáikat a családi házak és kis társasházak tervezői. Az 500 000 Ft fődíj mellett, idén több különdíj is gazdára vár. »
Aktualitások
A Schneider Electric energiatakarékos megoldásai Budapest legzöldebb irodaházában. »
Aktualitások
2016. november 16-án második alkalommal adták át a kimagasló építőipari szakmunka elismeréséért járó Mapei által alapított Mesterek Mestere Díjat. »
Aktualitások
A 2016-os Év Homlokzata pályázat díjait november 3-án osztották ki Budapesten, a Várkert Bazárban. Az öt kategóriában, építészek és kivitelezők számára meghirdetett versenyre idén 243 nevezés érkezett.
 »
Aktualitások
Az Ariston Thermo kondenzációs kazánjaihoz tartozó mobil applikációjával egy igen újszerű és energiatakrékos megoldást kínál. »
Aktualitások
Felmérések szerint hőszigetelésbe ma már egyre többen nem a megtérülés, hanem az első fűtési hónapban forintosítható megtakarítás miatt vágnak. »
Aktualitások
Válasszon Porotherm Thermo Profi téglákat 24 vagy 28 cm hőszigeteléssel, most akciós áron! Az akció időtartama: 2016.09.01.-10.31.

 »