Építkezés / felújítás
Aktualitások
Fehér, minimál, mégis kreatív
A fehér hasábokból összerakott „minimál” épületek divatja hosszú évtizedek óta tart, bár néha hátrébb szorul, és átengedi magát a mediterrán vagy az organikus épületek hódításának, de csak azért, hogy újabb erőre kapjon.  »
Építőipari kiállítás
Ismerje meg a burkolástechnika 2012-es év meghatározó trendjeit első kézből az I. Mapei Burkolástechnikai Konferencia keretében »
Aktualitások
Fizessen elő a Szép Házak magazinra, és rendeljen 2014-es falinaptárat mindössze 3590 Ft-os áron! »
Aktualitások
Rendhagyó kötetet jelentet meg a Boook Kiadó: a Mesék a konyhából egyszerre tanulságos mesekönyv, látványos képeskönyv és hasznos receptkönyv. »
Aktualitások
Mostantól minden héten Karácsonyig egy-egy tárgyat szuper kedvezménnyel kínálunk a Mobili Maniaban! Ez a hét az Alessié. »
Aktualitások
A hazai tervezőgrafikus szakma egyik legjelentősebb eseménye, a Graphifest immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre. »
Aktualitások
A Panasonic PRO Akadémia része a Panasonic EU-s befektetési programjának. A vállalat örömmel jelenti be az új budapesti, londoni és wiesbadeni Pro Akadémiák megnyitását.  »
Építészeti pályázat
Az „Itt fogunk lakni!” építészeti ötletbörze keretében magas színvonalú, fenntartható és energiahatékony családi ház terveket díjaztak és támogattak. »
Építőipari kiállítás
A CONSTRUMA 2011. április 5. és 10. között a LOSZ standján egy különleges kiállítással várja a lakberendezés iránt érdeklődőket. »
Építőipari kiállítás
A Tetők, Falak, Homlokzatok + Épületenergetika szakkiállítást és konferenciát 2011. február 16. és 18. között rendezték meg a Syma Rendezvényközpontban. »
Aktualitások
Somlai Tibor Távol és közel című albuma a háború utáni belsőépítészetet mutatja be. A könyv a 2008-ban megjelent Tér és idő című kötet folytatása. »
Építészeti pályázat
A Budapesti Francia Intézet a Fő utcai otthonának 20. évfordulóját ünneplő kiállítást 2012. áprilisában nyitja meg 'Dunai kilátások' címmel. »
Aktualitások
A karácsony a boldogság ünnepe. Öltöztesd fel lakásodat az IKEA ötleteivel. Néhány tipp lakásdekorációs megoldásokkal. »
Aktualitások
A Boskke ajánlata karácsonyra a Red Dot díjas Boskke Sky Planter csodakaspó, ami most 50 % kedvezménnyel kapható. »
Építészeti pályázat
Újra meghirdeti „NagyCsaládiHáz” nevű projektjét a NOE és a támogató építőanyag gyártók a nagycsaládosoknak. »
Építészeti pályázat
Növeli a lakosság zöldberuházási kedvét és hosszú távon új munkahelyeket teremthetnek a napkollektorok kiépítésére ösztönző pályázatok. »
Aktualitások
2004-es nyitása óta a Balaton-régió egyik legnépszerűbb szálláshelyévé vált a siófoki Hotel Azúr**** Wellness és Konferencia Szálloda.  »
Építőipari kiállítás
A 20 éves Baumit, az innovatív építési technológiák úttörője nyerte el az idei Construma szakkiállítás „Legszebb fedett stand” címét. »
Építőipari díj
A 2010. évi Építőipari Nívódíjjal elismert épületek többségénél Mapei megoldást alkalmaztak a segédanyagoktól egészen a betonadalékszerekig. »
Építőipari díj
Az Év Lakberendezője 2010 díjat Budai Ildikó nyerte. Az Év Pályakezdő Lakberendezője pályázat első helyezettje pedig Szentgyörgyi Ágota lett. »
Piaci adatok
2010-ben mintegy 21 ezer új lakás épült, 35 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott építési engedélyek száma 17 ezerre csökkent. »