Design
Design  »  Étterem / bár  »  Különleges pékség Melbourn-ben
Étterem / bár

Különleges pékség Melbourn-ben

Design Club
 
2012. május 8.
Ez nem csupán egy pékség, ez maga a tökély. Az ausztrál March Studio koncepciója alapján valósult meg a D. Chirio Bakery üzlet. Egy hely, ahova érdemes betérni nap, mint nap.
A D. Chirio Pékség Melbourne legújabb kuriózuma. A „más” lett a divat manapság. De mit jelent ez pontosan? A különlegességet, a különbözőséget. Ha valami más, mint az eddig megszokott, az nem feltétlenül jelent rosszat, sőt!


A nemzetközi trendeket követő Baker D. Chirio már a második olyan pékség az ausztrál városban, ami eltér az átlagos üzlethelyiségek hangulatától. A csupa faszerkezetes enteriőr a helyi March Studio koncepciója alapján valósult meg.A polcrendszer a falon fogaslécekből lett kirakva a plafontól egészen a padlóig, ami magát a kenyeres kosarat akarja megidézni. A modern karakterjegyek teszik izgalmassá a teret. Az egyszerű, de stílusos boltba szívesen térnek be a helyi lakosok vásárolni. Ha ide ellátogat valaki, nehezen tudatosul az ember fejében, hogy „hiszen ez csak egy egyszerű pékség”, mert annyira elkápráztat a látvány.
(Fotók: Peter Bennetts)

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK