Design
Design  »  Étterem / bár  »  VIP klub a Távol-Keleten
Étterem / bár

VIP klub a Távol-Keleten

Élménydesigner
Szeretnénk tudni, milyen lehet egy ízig-vérig arisztokrata angol klub? Csak Kínáig kell elmennünk. A Lang Club angol mintára épült.
Klubba járni, elszívni egy szivart, meginni egy pohár whiskyt és társasági életet élni, ez olyan igazi angol, felső tízezer-beli szokás. Hétköznapi emberek legfeljebb csak tűnődhetnek, mi történik odabent. Ez a titokzatos világ adta az ötletet a Lang Club kialakításához Guangzhou-ban, Kínában.

A régi Kínát jelképező lovas szobor fogadja az érkezőt a bejáratnál

Hagyományos kínai motívumok modern kivitelben a falakon és az installációkon

Márvánnyal burkolt mosdó

A könyvtár előszobája gyarmati stílusban

Az egyik hatalmas bevásárlóközpont földalatti szintjén építette meg a Metis Design ügynökség azt az elegáns bárt, melynek lényege hasonló szigetországi társaihoz, vagyis elegáns találkozóhely, mely kevésbé formális, mint egy iroda tárgyalója. Természetesen a Lang Club mindenki számára nyitott, nem csupán a társadalom krémje vagy a javíthatatlan sznobok látogathatják. VIP tagság azért itt is van, anélkül nem is lenne igazán klub.

Modern bár hagyományos lampionokkal

A modern keleti és a klasszikus angol stílus találkozása a sushi bárban

Bambuszrudakkal határolt fülkék a társalgó részben

A bár, ahol nem ritkák a nyilvános rendezvények sem. Ide bárki beléphet,
de a Lang Club számos helyisége csak a VIP tagok számára nyitott

A Lang-ban rafináltan keveredik az európai és a kínai stílus, némi gyarmati beütéssel fűszerezve. A bőrfotelek és kanapék kötelező kellékei egy klubnak, ahogy a szivar szoba vagy a könyvtár is nélkülözhetetlen. A díszítő elemek, a domináns színek viszont sokkal inkább jellegzetesen kínaiak, mint a bútorok. Fafaragások, orientális minták, nagy virágmintás tapéták, keverednek a márvánnyal, a bőrrel és az üveggel.

Rézlemezekből felépített bárpult és lila hangulatfények

Whisky bár a VIP tagoknak

Szivar szoba az angol klubok jellegzetes hangulatában

Borszoba kínai stílusban, modern bútorokkal


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Sörbár kicsit másképp
A Think Beer elnevezésű sörbár egy alternatív változata az eddig nagy népszerűségnek örvendő borbárok után, ahol a dizájn dominál.


KATEGÓRIÁK