Design
Design  »  Hotel  »  25 Hours Hotel Hafen City enteriőr
Hotel

25 Hours Hotel Hafen City enteriőr

Design Club
 
2012. március 14.
A Stephen Williams Associates tervezte a hamburgi 25 Hours Hotel Hafen City belsőépítészeti kialakítását.
Hamburg kikötő városnegyedének egyik legigényesebb átalakítása Európa szerte. Az új városrész nemrég emelkedett ki az épületrengetegből. A modern élet mikrokozmosza nőtte itt ki magát. Külön közösségek alakultak ki ebben az övezetben, akiknek igénye van a látványos dologra. Igazi nyüzsgő, fiatalosan lendületes életvitel látszik kibontakozni Hamburg legimpulzívabb részében.Az újonnan épült 25hours Hotel Hafencity Hamburg kikötőjének szívében. Modern tengerészek vagy más néven tengeri nomádok és a város látogatói mozognak ezen a környéken nap, mint nap.


A környék szenvedélyes kedvelője a kortárs elképzelések megvalósításának. A hotel koncepciójában nyomós szerepet játszottak a matrózok történetei. Jindrich Novotny illusztrációi ezeket a jeleneteket idézik, amik a hotel egyes részeit díszítik.A hotelszobák kabinszerű kialakításának köszönhetően könnyen el lehet vonulni a világ zaja elől. A három tárgyaló terem, úgynevezett „Rádió Szobák” is a vendégek rendelkezésére állnak üzleti ügyek lebonyolítására.


A hotel szaunája a tetőn kapott helyet, ahonnan páratlan panoráma nyílik az ipari hangulatú kikötőre. Stephen Williams különösen nagy gondot fordított a fitness részleg kialakítására, aminek az a különlegessége, hogy a tetőteraszon szabadtéren van lehetőség a fürdőzésre, a város tetején.

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Korhű butikhotel Isztambulban
Ha az a kérdés, hogy egy hotel alkalmas-e egy történelmi városrész korabeli hangulatának megidézésére, akkor a válasz: igen. Íme!


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)