Design
Design  »  Hotel  »  Alila Manggis hotel Balin
Hotel

Alila Manggis hotel Balin

Szép Házak
Az Alila Manggis hotel páratlan élmény, ha valaki Balira látogat. Itt minden a belsőséges kényelmet szolgálja. Kicsi helyiségek, mégis levegős terek. Tökéletes kikapcsolódás.
Az egyik legtitokzatosabb hely Balin, az Alila Manggis hotel. Valóban eredeti építészeti megoldásokat használ. Ez a parányi búvóhely az óceán és a magányos Agung hegy között található, Bali legszentebb környékén.


Minden szoba és pihenő vízre néz tökéletes rálátással a Nusa Penida-ra. Ez a létesítmény tükrözi talán leginkább a vidék hangulatát és jellemét. A relaxációs központok és a meditációs gyakorlatok mit sem érnek, ha az ember nem tapasztalja saját bőrén a harmónia és a megnyugvás pillanatát. Mindezt a természet lágy ölén átélni pazar élményt jelent.


Itt található a híres nevezetes Balinéz Főzőiskola is, ahol a helyi specialitásokat lehet elsajátítani, hogy elvihessük otthonunkba az itt átélt ízeket.
 

Apró kis apartman házaiban teljesen el tudunk különülni a többi vendégtől. Olyan, mintha saját nyaralójában pihenne az ember. Itt mindennek tekintélye van. A fürdők, a masszázs helységek vagy akár csak a balkon mind megkövetelik maguknak a tiszteletet. Ha beleszippantunk a levegőbe, egyszerűn komfortérzetünk támad. Ez az a pillanat, amikor azt érezzük, nem akarunk máshol lenni.


Ha mégis társaságra vágynánk, akkor ott van a lobby bár, ahol minden este kellemes zene szól, természetesen az is a helyi stílushoz illő. Megismerhetjük az itt megszálló népeket, akik a világ különböző tájairól érkeztek ide.


Vannak olyan félreeső helyek a villa területén, ahová elvonulhatunk egymagunk meditálni. Ez itt egyfajta életérzést képvisel, aminek hagyományai vannak. Megélni a pillanatot és elmerengeni. Ez az, amiért ide zarándokolnak a látogatók.

Alila Hotels

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Kemang Icon hotel Jakarta
A híres Alila Hotels hotelcsoport egyik tagja a jakartai Kemang Icon. Az egzotikus hotelek után ez most egy igazán eredeti, városias stílusú szálloda.
Hotel design a Maldív-szigeteket
A hideg téli hónapok után szívesen kalandoznánk egzotikus tájakra. A Six Senses hotel a Maldív-szigeteken egy ilyen hely.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)