Design
Design  »  Hotel  »  Buddha-Bar Hotel Budapesten
Hotel

Buddha-Bar Hotel Budapesten

Design Club
 
2012. július 20.
A világszerte jól ismert Buddha-Bar zenére épül a franchise-rendszerű étteremkoncepció, ami a hotel egyes részeiben is megjelenik. Az ázsiai fúziós konyha különleges ajánlatai mellett a hotel is extra szolgáltatásokkal kecsegtet.

A Sameer Hamdan és Zuhair Awad tulajdonában lévő Mellow Mood Hotels 1997 óta meghatározó szerepet tölt be a budapesti szállodapiacon. A hostelektől indult és mára már 12 szállodát üzemeltető csoport 2012-ben pedig még további szálloda nyitását tervezi Budapesten és Bécsben.

Buddha-Bar Hotel

Az ötcsillagos luxusszálloda, a Buddha-Bar Hotel a Klotild Palota impozáns épületében kapott helyet. A háznak egy olasz tulajdonosa van, aki a Mérték Építészeti Stúdió segítségét kérte az épület rekonstrukciós munkálatainak tervezésére. A végső szálloda koncepciót Dr. Komjáthy Attila építész tervei alapján valósították meg, a belsőépítészeti tervezés pedig a REV Architecture Design Urbanism, francia építész iroda nevéhez fűződik. A budapesti hotel mellett még egy helyen található Buddha-Bar Hotel, Prágában, a harmadik pedig Párizsban nyílik.

A Klotild Palota lenyűgöző, elegáns és ünnepélyes hangulata a hotel belső megjelenésében is megmutatkozik. A luxusszálloda Budapest legfőbb turisztikai és üzleti központjában található, a híres Váci utca sarkán. A főváros legnépszerűbb látványosságai közé emelkedik az épület.

A Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace exkluzív szobáiban színvonalas, kozmopolita hangulat uralkodik. A hotel 102 szobájának berendezése alapján többféle osztályba sorolhatjuk a lakosztályokat. A portfóliójukban találhatunk a nagyvilági eleganciának megfelelő szobákat, kinek mire van igénye. A szobák mind berendezésben, mind szolgáltatásban megegyeznek, a különbözőségük inkább a fürdőszoba méretében és színvilágában mutatkozik meg. Az egyedülálló világítási- és hangtechnika mellett a multimédiás berendezésben is egyedülálló a szálloda. A hotel belsejében található a Zen Garden, ami a relaxáció és jóga órák központja lesz. 

Buddha-Bar Étterem

A divatos és kifinomult belsőépítészeti megoldásokat felvonultató, keleties étterem legdominánsabb jelensége a hatalmas méreteket öltő Buddha szobor, amit Indonéziából szállítottak a helyszínre. A Buddha-Bar környezet minden érzékünkre egyszerre hat , ahol este 7 óra után saját DJ-által kevert, egyedi zene és felejthetetlen gasztronómiai élmény várja a vendégeket.

Buddha-Bar & Lounge

A Buddha-Bar & Lounge az étterem feletti szinten helyezkedik el, ami tökéletes helyszín egy napvégi kikapcsolódásra. A szálloda tetején található a hamarosan megnyíló üvegtetős Klotild Bár & Lounge, ahonnan a város esti fényeit csodálhatjuk. A prémium kategóriás italválaszték mellett lélegzetelállító kilátás tárul elénk a Citadella és a Gellért-hegy együttes látványával. 

Siddharta Café

A szálloda Kígyó utcai oldalán hangulatos, bisztró jellegű étterem várja vendégeit nemzetközi konyhával és helyi specialitásokkal. A Siddharta Café színes bútorai és a barátságos kiszolgálás a hétköznapi étkezések színtere is lehet akár.

Képek forrása: Buddha-Bar Hotel

Még több képért kattintson ide!

További információk:
Buddha-Bar Hotel Budapest Klothild Palace


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Royalton Hotel New York
A Morgans Hotel Goup tagja a Royalton hotel Manhattan-ben, New Yorkban belvárosában található egy patinás épület belsejében.
Olasz elegancia egy Coppola hotelban
Francis Ford Coppola palotája, a Margherita Dél-Olaszországban található. A Coppola Resorts egyik díjnyertes villaegyüttese a 19. században épült.
Luxus hotel Coppola módra
A Turtle Inn Francis és Eleanor Coppola szállodája a Karib-tengernél. A Belizean térségében található hotel igazi egzotikum egy varázslatos környezetben.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)