Design
Design  »  Hotel  »  Butik hotel a Seychelle-szigeteken
Hotel

Butik hotel a Seychelle-szigeteken

Élménydesigner
Ez a Lemuria nem a legenda szerinti elveszett világok egyike. Nagyon is valóságos hely: egy luxus hotel Seychelle-en, a földi paradicsomban.
A Seychelle-szigetek egyik pálmaerdővel és trópusi növényekkel övezett csendes öblében bújik meg a Constance Lemuria Hotel, mely a távolból szemlélve akár egy helybéli kis településnek is beillene. Nádfedeles házikók, kisebbek és nagyobbak, közöttük kis sétautak. Közelebbről persze feltűnik, hogy a házakhoz medencék tartoznak, ami a bennszülöttek otthonaira kevésbé jellemző, ide betérve pedig pillanatok alatt beszippant Lemuria sajátos hangulata, az a colour locale, ami egyedivé teszi ezt a hotelt.

Beach bár a Lemuria egyik privát öblében

Az egyik luxus villa terasza medencével

A fedett terasz egyben a nappali is

A Constance Lemuria lobbyja

A hotel bejárata

Öbölre néző panoráma

Ami lenyűgöző itt, az a hely természetessége, a keresetlen egyszerűség, melyet a hotel tervezői nagyszerűen ötvöztek a luxussal és a kényelemmel. A rózsaszín gránit és a márvány jól megfér az egzóta fával, a mészkővel és náddal, mely a házak tetejét fedi. Az elegáns és modern belső terekben megjelennek a gyarmati stílusra jellemző belsőépítészeti elemek és berendezési tárgyak.

Modern és egzotikus belső tér a junior suit-ben

Egy luxus apartman nappalija

Az egyik luxus villa terasza vacsorához terítve

Ezt a villát nagyobb társaság is bérelheti

A butik hotel házai néhány méterre az óceántól

Az elnöki rezidencia terasza háromszintes medencével

A nyaralókhoz kivétel nélkül saját medence és tágas terasz tartozik, némelyik a parttól 15 méterre, mások beljebb, a pálmák között állnak. De mindegyik közül a legpazarabb az elnöki rezidencia: háromszobás, óceánra néző villa, az egyik, szabadtéri fürdőszobájában masszázsmedencével, háromszintes úszómedencével, melynek szintjeit belső lépcsők kötik össze és saját óceánparti stranddal. Nem mintha egy junior suit lakosztály kevésbé lenne fényűző, hiszen a medence és a terasz itt is alap tartozék, és kívánságra saját személyzet lesi a vendégek óhajait.

Az elnöki rezidencia részben a pálmaerdőre, részben az óceánra néz

A hálószobához tartozó terasz az elnöki rezidencián

Az elnöki lakosztály nappalija

A fényűző elnöki lakosztály teraszokkal, medencékkel

A Lemuria parti étterme

Kívánságra óceánparti piknikhez is terítenek

A romantikus naplemente nézés kellékei


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)