Design
Design  »  Hotel  »  Butik hotel Marrakeshben
Hotel

Butik hotel Marrakeshben

Élménydesigner
A Fellah Hotel falai között könnyű megfogadni a régi jó tanácsot: Marrakeshben élj úgy, mint egy marrakeshi. Elvarázsolt hely egy varázslatos vidéken.
A város határában, ott ahol a vidéki Marokkó kezdődik, 14 hektáros területen áll a Fellah Hotel, mely több, mint luxus hotel: a kulináris élvezetek központja, emellett nemzetközi kulturális centrum, mely többnyelvű könyvtárával, műfordító intézetével, valamint művészi rezidenciáival aktívan támogatja a kortárs marokkói művészetet és designt.

A Fellah Hotel a marokkói vidék jellegzetes stílusában épült

A butik hotel recepciója

A hotel falain belül működő kulturális központ egyik helyisége

Hammam, azaz arab fürdő a spa-ban


10 villás, összesen 69 szobás luxus hotel viszonylag távol a város központjától, bepillantást enged a vidék életébe. A villák a hagyományos helyi építészeti technikával, tradicionális formában épültek. A minimalista stílus, mely a hotel egészét uralja, a vidék puritanizmusára hívja fel a figyelmet. A formák és a színek, a helyiségek tagolása jellegzetes, ám a Fellah Hotel anélkül fényűző, hogy feltűnően hivalkodó lenne. A luxust inkább érzékeljük, mint látjuk vagy tapintjuk.

A Fellah Hotel egyik villa épülete

Árnyékos terasz hagyományos módon berendezve

Hálószoba az egyik villa emeletén, az Atlasz-hegységre nyíló panorámával

Aprólékos munkával kirakott mozaik a fürdőszobában


Pedig a luxus mindenütt jelen van: a medencénél, a villák belső tereiben, az ötcsillagos étterem falai között, a spa részlegben vagy a mediterrán kertben. A szobákban designer bútorok, és aprólékos módon, kézzel megmunkált felületek. Minden letisztult, elegáns, egyszerű és átlátható.

Az egyik villa nappalija designer bútorokkal berendezve

A vidékre jellemző színek és némi fényűzés a fürdőszobában

A 14 hektáros területen gondozott kert és medence várja a vendégeket


Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)