Design
Design  »  Hotel  »  Hotel csoda Balin
Hotel

Hotel csoda Balin

Design Club
 
2012. március 28.
A Viceroy Bali hotel a környék egyik legbájosabb épületegyüttese. Az ultr-luxus hotel Ubud városában található, a Petanu folyó mellett.
Az ultra-luxus Viceroy Bali hotel és spa összesen 25 különálló villája magasan felülmúlja az eddig ismert hotelek látványvilágát. A Petanu folyó szomszédságában fekvő épületegyüttes Bali egyik legszebb vidékén, a „Királyok völgyében” található.A balinéz hangulatú apartmanok a kifinomult utazók igényit hivatott kielégíteni. Pazar látványával nem csak a szemet kápráztatja el, de az egyéb luxus kategóriás szolgáltatások is igen kecsegtetőek.A komfort itt alapkövetelmény. A hotel minden szegletében a kényelem és a pompa túláradó hangulata várja az ide látogató vendégeket. A hálószobák gigantikus méretű ágyaikkal és a kertben található relaxációs fotelekkel nincs az a stressz, amit nem feledtet ez a páratlan környezet.


Minden egyes villához külön medence tartozik saját kiszolgáló személyzettel. Ez az, amire mindenki vágyik, ha pihenni akar. Az étterem is különleges gasztro élmény a helyi specialitásoknak köszönhetően.
További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)