Design
Design  »  Hotel  »  Hotel Uluwatu, luxus villa Balin
Hotel

Hotel Uluwatu, luxus villa Balin

Szép Házak
Otthonosan kényelmes az Alila hotelcsalád legelső gyermeke, az Uluwatu. A Bali északi partján húzódó luxus villa örök élményt nyújt szállóvendégeinek.
Az Alila Hotels villái közül kiemelkedő színvonalat hoz az Alila Villas Uluwatu, amely az összes luxus apartman közül az egyik legizgalmasabb. Az építmény a díjnyertes WOHA Építész Iroda munkája és egyben az Alila hotel kollekció legelső darabja.

A villa nyitott hálószobájának enteriőrje

A koncepció egyesíti magában a luxus életmódot és az innovatív, modern életvitelt egyaránt. Az Alila Villas Uluwatu hotelt a kortárs valamint a hagyományos, érintetlen balinéz motívumok inspirálták. Az esztétikus dizájnelemekkel megfűszerezett eredeti vonalvezetés és annak összhangja a környezettel adja a hely igazi hangulatát.

Különálló lakosztály medencével az exkluzív vendégek számára

Hibátlan építészeti megoldások, kreatív helységkialakítás jellemzi az Uluwatu elosztását. Páratlan atmoszféra Bali varázslatos jellemével. Ennyire közel még ember nem állt a természethez, amit itt éjszakánként, a villa szobáiban pihenve átélhetnek az ide látogató vendégek.

'Sunset Cliff' pihenő sarok, az elkülönülni vágyóknak

Különálló medencék és fürdők találhatóak a hotel területén, ahol lehetőség nyílik elszeparálódni. Kisebb pavilonokra tagolódik az apartman, hogy a tökéletes megnyugvást semmi ne zavarja. A hely különlegessége, hogy mindegyik szobából külön rálátás nyílik az óceánra.

Ebédlő, egy közösségi tér nagyobb társaságok számára

Az Alila Villas Uluwatu egy emelkedő fennsíkon található, Bali északi partvonalán, a Bukit Peninsula-n. A környéken a Bali Szavanna vadonja izgalmas tájain lehet vadregényes túrákat tenni. Itt már a színektől is könnyedén kikapcsol az agyunk. Az azúrkék óceán, távolban a naplementével csodálatos hatással lehet mind a testre mind a lélekre. Mindez csupán harminc percre a Ngurah Rai Nemzetközi repülőtérhez.

A villa belső és a medencére néző panoráma (Forrás: Alila Hotels)

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Kemang Icon hotel Jakarta
A híres Alila Hotels hotelcsoport egyik tagja a jakartai Kemang Icon. Az egzotikus hotelek után ez most egy igazán eredeti, városias stílusú szálloda.
Hotel design a Maldív-szigeteket
A hideg téli hónapok után szívesen kalandoznánk egzotikus tájakra. A Six Senses hotel a Maldív-szigeteken egy ilyen hely.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)