Design
Design  »  Hotel  »  Karibi hotel az óceánnál
Hotel

Karibi hotel az óceánnál

Design Club
A Viceroy Anguilla Hotel híres apartman házai a Meads-öbölben találhatók, egyenes rálátással az óceánra. Az egyedi pihenőhely igazi egzotikum. A sziklára épült hotel komplexum páratlan a vidéken. Nem egy szokványos luxushotel.
Viceroy Anguilla Hotelt a karibi térség hangulata és az egzotikus környezet inspirálta. Az építészeti és design megoldások is mind nagyvilági, kozmopolita minőséget tükröznek, mégis szelektáltan találunk luxus megoldásokat. Inkább nagyvonalú, naturális kivitelezés figyelhető meg a hotel minden egyes részében. Itt a luxus a pihenéshez hozzájáruló megoldásokon múlik, nem pedig a látványos és hivalkodó belsőépítészeti elemekben mutatkozik meg.A hotel egy hatalmas villához hasonlít, mintha egy családi nyaraló lenne számtalan szobával. Minden pihenőrészlegével és szolgáltatásával a tökéletes kikapcsolódást próbálja megvalósítani a ház. Nagy területű teraszok, külön wellness és spa részleg és úszómedence várja a pihenni vágyókat, emellett pedig a hotel design kialakítása sem utolsó.
A hotel minden szegletében a fa és az egzotikus alapanyagok dominálnak. A karib kultúra motívumai és díszítései megjelennek egy-egy lakberendezési tárgyban vagy belsőépítészeti megoldásban. Nincs annál felpezsdítőbb, minthogy a teraszon ülve meditál az ember az óceán partjánál. Az örökpanorámás szobák mind saját fürdővel és terasszal rendelkeznek.A természetes anyagokat alkalmazva olyan különleges élményben lehet része az ide látogató vendégnek, mint talán még soha. Nem csak a szobák, a vároterem vagy az étterem izgalmas, de még a spa élmény is lélegzetelállító a maga nemében. Az egészség megőrzése, a lelki béke és a harmónia kialakítása a cél ezen a helyen. Ha mindezt elértük, akkor jön a látványvilág. Az egyes szobákat és a lounge részleget is modern nomád stílusban alakították ki, aminek értelmében a luxustárgyak és a helyi kultúrának megfelelő berendezési tárgyak megmunkálatlan, durvább felületekkel párosulnak.További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)