Design
Design  »  Hotel  »  La Lancha hotel Guatemala-ban
Hotel

La Lancha hotel Guatemala-ban

Design Club
A festői környezetben felépült La Lancha hotel Guatemala-ban a Coppolas Resorts hotelcsoport egyik tagja, ami inkább egy kunyhóhoz, mintsem egy hotelhez hasonlít.

A La Lancha hotel a Coppola család tulajdonában van. A világszerte híres hotelcsoport guatemalai tagja inkább egy egyszerűbb külsejű kunyhóra hasonlít, mintsem egy pazar luxushotelre. A pihenő rezervátum csupán 10 szobát tartalmaz, amelyekekben balinéz bútorok és kézműves munkák kaptak helyet.

A hotel közelében található a Tikal-tó, ami harmat tisztaságú vízével friss, üde atmoszférát biztosít közvetlen környezete számára. Ez a környék egyfajta spirituális töltettel van tele, ami kiválóan alkalmas a meditációs gyakorlatok elvégzésére, vagy egyéb relaxációs folyamatok színhelyéül szolgálhat. 

A hotel területén több típusban és méretben helyeztek el medencéket és merülő fürdőket. Mindenki megtalálhatja a magának leginkább megfelelőt. A medencék köré szintén rusztikus stílusú bútorok kerültek, ahogyan az enteriőrökbe is. 

A szobákban megőrizték a helyi kultúra hagyományait, ami leginkább a színekben és a lakástextilek motívumaiban mutatkozik meg. A nádtetős kunyhó hotel olyan, mintha a vadonban szállnánk meg. A precízen megtervezett házszerkezet ellenére olyan érzésünk támadhat hirtelen, mintha a szabad ég alatt térnénk nyugovóra.

További képekért kattintson ide


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)