Design
Design  »  Hotel  »  Luxus bungalók Belize-n
Hotel

Luxus bungalók Belize-n

Élménydesigner
Belize a Karib-tenger egyik paradicsomi szeglete, ahol a néhány bungalóból álló Ka'ana Resort-ban élhetjük át a trópusi sziget-létet.
A Ka'ana apró házai a trópusi esőerdő fái között találhatók, a tengerparttól kicsit távolabb. A szándék nyilvánvaló: aki itt megszáll, testközelből tapasztalhatja meg az autentikus sziget életet. A bennszülöttek is hasonló méretű, könnyen megépíthető kunyhókban éltek, aki pedig úgy dönt, hogy egy időre elvonulna a világ zajosabb felétől, egy ilyen házikóban garantáltan kikapcsolódik.

A luxus lak egyik oldala a trópusi kertre nyitott 

A bungalók viszonylag távol esnek egymástól, így az itt pihenők nem zavarják egymást

Természetesen ezek a részben könnyűszerkezetes bungalók csak nyomokban tartalmazzák a helyi jellegzetességeket. Inkább a berendezés, és néhány alapanyag utal Belize-re: a nádszövetek, a kókuszrost és a pálmatörzs. A legtöbb tárgy a bungalókban ebből a három matériából készült.

A belső udvarban medencénél hűsölhetnek a lakók

A bungalókat jellegzetes, karibi stílusban rendezték be

Puritán, de tökéletes kényelmet kínáló fürdőszoba az egyik kisebb bungalóban

Luxusban persze nincs hiány. A lakóterek tágasak, ahogy a terasz és a fedett veranda is, minden házikóhoz saját medence jár. A stílus a helyi trópusi és a guatemalai, illetve mexikói jegyek erőteljes keverékéből áll össze.

A lounge a Ka'ana Resort-ben

A Ka'ana Resort bejárata

Mindenesetre, aki itt köt ki, nem csupán passzívan pihenhet. A hotelhez golfpálya és lovagló pálya tartozik, a tengerpart néhány kilométerre található, a trópusi erdő pedig varázslatos.

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)