Design
Design  »  Hotel  »  Luxus nyaralás a hegyekben
Hotel

Luxus nyaralás a hegyekben

Design Club
A White Pearl a francia Alpok hegyei között található, Val d'Isére településen. A hotel belülről olyan, akár egy elegáns luxusvilla, de kívül egy síparadicsom szállójára hasonlít.
Nincs ember, aki ne vágyódna el egy ilyen helyre a hideg, téli napok beköszöntével. Hangulatos gerendaház a havas hegyvonulat oldalában, ahova betérve hangulatos, otthonos belsőt találunk. Ropog a fa a kandallóban a hatalmas, vendégváró közösségi tér középpontjában.


Az enteriőrök hangulatát a skandináv típusú, szürkés pasztell színek határozzák meg. A fa és a nemes anyagok együttes használata valóban frappáns külsőt eredményez. Olyan, akárcsak egy film egyik jelentében szerepelni, ahol hangos nevetések hangzanak fel és baráti összejöveteleket szerveznek.A szobák nagyvonalú luxusa és kényelme meghatározza az ide érkező vendégek első benyomását, akik egytől egyik visszavágyódnak erre a helyre. A pihenést a szálloda legkülönlegesebb sarka, a spa részleg teszi teljessé.Olyan ez a hely, akár egy luxus wellness szálloda, csak sokkal hangulatosabb, természetközeli környezetben. Puha kényelem és gáláns vendégvárás jellemzi a White Pearl atmoszféráját. 


További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Olasz elegancia egy Coppola hotelban
Francis Ford Coppola palotája, a Margherita Dél-Olaszországban található. A Coppola Resorts egyik díjnyertes villaegyüttese a 19. században épült.
Drámai hatású hotel
Francis Ford Coppola egyik világjáró körútja alkalmából beleszeretett Belize városába, ahol megnyitotta a Blancaneaux Lodge-t.
Dubai hotel, a luxus új íze
Régebben a nyugati világ pompája és csillogása jelentette a luxust, ma viszont a Távol-Kelet lett a kiváltságosok közkedvelt helyszíne.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)