Design
Design  »  Hotel  »  Nhow Music Hotel Berlinben
Hotel

Nhow Music Hotel Berlinben

Élménydesigner
 
2012. február 27.
Vannak butik hotelek, design hotelek, luxus meg wellness szállodák és még sorolhatnánk, kinek mire támad igénye. És van egy music hotel Berlinben.
A német fővárost sokféleképpen lehet jellemezni, egy valami nem mondható el róla, hogy ingerszegény lenne. A vizuális izgalmakról gondoskodik többek között a Nhow Music Hotel Berlin is. A 310 szobás szálloda a Spree partján, a Stralauer Allee-n található, tervezője Sergei Tchoban, illetve az NPS Tchoban Voss építésziroda, karöltve Karim Rashiddal.

90 fokban elforgatott kubus, alján tükörrel

A Nhow Music Hotel Berlin a Spree partján

A Nhow bárja népszerű party helyszín

Az első élményt maga az épület jelenti, melynek egyik kubusa konzolként nyúlik az utca fölé. A négyszintes blokk alja egy óriási tükör (polírozott alumínium), amely az alsó szint tetejét veri vissza, és az utcáról alaposan megcsodálható. Az élmény azonban a belsővel együtt teljes: a szögletes külső meglepő belsőt rejt. Karim Rashid szürreális digi-pop designja mindent elborít, mindenhol jelen van: a liftben, a padló burkolatán, a szobák tapétáin, a lámpákon, a székeken, nem menekül tőle sem az étterem, sem a spa. Erőteljes és lágy színek, dinamikus formák mindenütt.

Lendületes vonalú berendezés és nyugalmat árasztó színek a hotelszobában

Üvegszálas lakkozott recepciós pult a mozgalmas előtérben

A lobby Karim Rashid módra

A szobák funkcionálisak, ugyanakkor inspirálók. Arany, rózsaszín és világoskék színekben pompáznak, nyugodt légkört teremtenek a kezdeti izgalmak után. Az intimitásból kilépve viszont nincs nyugalmunk. A tetőn music club vár profi dj-vel, a földszinten spa és berlini művészek alkotásait kiállító galéria, valamint hajnalig nyitva tartó bár trendi zenékkel és élő koncertekkel. A Nhow Berlin új unikuma.

Music lounge a tetőn

Az étteremből mesés panoráma nyílik a Spree-re

A hotel művészeti galériája

Spa a Nhow-ban

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Álomhotel Goán
Egy igazán egzotikus építmény, a Csendes-óceán partjánál található Hotel Alila Diwa Goa. A hotelcsoport igazi kuriózum.
Skandináv design hotel
Gyerekként kempingezni élmény. Felnőttként is, csak mi kevésbé értékeljük a kellemetlen meglepetéseket. Ezt elkerülendő, megépült a Höllick Resort hotel.
La Banane, a művész hotel
A La Banane hotel egy igazán különleges intézmény St. Barts-on. Egzotikus hangulat, stílusos bútorok és pazar látvány tárul elénk.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)