Design
Design  »  Hotel  »  Olasz elegancia egy Coppola hotelban
Hotel

Olasz elegancia egy Coppola hotelban

Design Club
Francis Ford Coppola palotája, a Margherita Dél-Olaszországban található. A Coppola Resorts egyik díjnyertes villaegyüttese a 19. században épült. A felújítást követően 2012. március 1-jén nyílt meg a hotel a Basilicata régióban, Dél-Olaszországban.

A hotel Bernalda vonzó városában található a Margherita Palazzo, ahol a Francis nagyapja, Agostino Coppola született. A Coppola Resort minden egyes tagja olyan vidéken lelt otthonra, amihez valamilyen családi emlék vagy kötődés fűződik. A kissé autentikus, 19. századi palotából alakították ki a szállodát közös együttműködésben a nagynevű francia designerrel, Jacques Grange-rel.

A palota a klasszikus olasz luxus stílusjegyeit viseli magán, amit az ide látogató vendégek maximálisan kiélvezhetnek. A komfort, a kényelem és az exkluzívitás kéz a kézben járnak egymással. A rekonstrukciós munkálatok 1892-ben megkezdődtek, amikor már a szállodát felruházták az olasz elegancia értékeivel.

A belső kialakítás mind átgondolt koncepció alapján valósult meg. A kézzel festett freskók hangulata párosul Marokkó ízével és némi barokkos beütéssel. A berendezés jelentős része egzotikus stílusú bútor Grange tervezésével. A szobák padlóin végigvonul az eredeti márványberakás, ami helyi művészek, festők alkotásaival egészül ki. A szobákhoz privát kert tartozik, ami szintén a vidéki, olasz klasszikus park hangulatát idézi, ahol még medence is helyet kapott.

Hangulatos balkonok, ágas-bogas kertrendszerek, romantikus hangulat jellemzi a Margherita hotelt, ahol otthonosan érezheti magát a vendégsereg. Az itteni étteremben az olasz konyha specialitásait kóstolhatja meg az ide betérő, pihenni vágyó vendég. 

További képekért kattintson ide


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)