Design
Design  »  Hotel  »  Ősi vietnámi design hotel
Hotel

Ősi vietnámi design hotel

Design Club
Vietnámban manapság sorra épülnek át a régi építmények, amelyekből modern design hotelt alakítanak ki a turisták számára. Ez a környék mondhatni a kiváltságosok szórakozóhelyévé vált, hiszen csak az juthat el ide, akinek igénye mellett pénze is van a luxusra és a kényeztetésre.

A Six Senses hotelcsoport világszerte terjeszkedik látványos szállodaegyütteseivel, de mégis a legpazarabb látványt a vietnámi villág szolgáltatják. Az Evason Ana Mandara, Nha Trang városához van közel, ami a környékbeli hagyományokra és a vietnámi kunyhóépítészetre reflektál.

A gazdag kultúrával rendelkező környék számos olyan extra szolgáltatással kecsegtet, amibónek igencsak nehéz ellenállni. Az exkluzív pihenő központ trópusi kertekkel, letisztult belső és külső terekkel és hatalmas relax teraszokkal várja vendégeit. Akárhol pillantunk kifelé a hotelból, mindenfele a Nha Trang öböl látható.

A bájos hotel olyan, akár egy családi ház az őserdő közepében. Eldugott hangulatú, természetközeli élmény ötvöződik a luxuskörülmények miliőjével. A homokos partszakasz közvetlen közelségében található hotel szobájából egyenes rálátás tárul elénk a naplementére, vagy a fodrozódó hullámok rengetegére. Tágas, nyitott terek, egymásba torkolló szobák és teraszrendszerek kaptak helyet az Evason Ana Mandara hotelben.

Mint minden Sis Senses hotelben, itt is nagy hangsúlyt fektettek a spa, tehát a fürdőrészleg kialakítására. A nyitott terű masszázs szoba és relaxációs központ teljesen külön áll a szobáktól, aminek az elhelyezkedése is a nap mozgásához és a fényviszonyokhoz alkalmazkodik, hogy a pihenés a lehető legtökéletesebb módon történjen.  

Fotók: Herbert Ypma

További képekért kattintson ide


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)